КЕПІТ – учасник Міжнародної конференції «Взаємозалежність та спільний розвиток: роль громадських, молодіжних та духовних лідерів» — Університет «КРОК»

Новини та події

КЕПІТ – учасник Міжнародної конференції «Взаємозалежність та спільний розвиток: роль громадських, молодіжних та духовних лідерів»

02 листопада 2018 Новини та події

19 жовтня Коледж економіки, права та інформаційних технологій став учасником Міжнародної конференції «Взаємозалежність та спільний розвиток: роль громадських, молодіжних та духовних лідерів», яка була організована Федерацією всесвітнього миру і Генеральним Консульством при Eкономічній та Соціальній Раді ООН.

Захід відбувся у конференц-залі Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова. Почесними гостями заходу стали: Руслана Лоцман, заслужена артистка України, Посол миру; Володимир Новохацький, заступник голови Української Ради Миру; Джек Корлі, голова Федерації Всесвітнього миру Східної Європи; д-р Майкл Балкомб, голова європейського відділення Федерації сімей за мир в усьому світі; Ігор Онищук, доктор юридичних наук, кандидат наук з богослов’я, протоієрей УГКЦ; Ашот Аванасян, голова Ради національних спільнот України; Пок Чін Чонг, Молодіжний посол миру; Тетяна Федунова, голова Асоціації директорів шкіл м. Києва.

У заході також взяла участь педагогічна та наукова спільнота, творчі колективи та учні різних навчальних закладів з усіх куточків України, представники неурядових організацій, релігійні діячі – всі, кого хвилює пошук шляхів встановлення сталого миру в усьому світі.

Федерація всесвітнього миру всіляко сприяє пошуку мирних шляхів практичного вирішення конфліктів з метою побудови сталого миру. Для вирішення критичних проблем суспільства, керуючись своїм баченням та взявши за основу принцип «жити заради інших», Федерація запрошує до співпраці усіх охочих, готових нести місію миру для людства.

Конференції, які проводяться за ініціативи Федерації, стають нагодою долучитися до глобальних миротворчих процесів, взяти активну участь у міжнародних проектах, вийти на новий рівень діяльності та самореалізації. Діяльність Федерації ставить за мету не лише побудувати мир, а й сформувати громадянське суспільство через виховання культури миру, сприяти розвитку освіти і громадської свідомості, об’єднанню громадських організацій у справі досягнення миру у всьому світі та процвітання на всіх рівнях: особистому, сімейному, суспільному, національному та світовому.

З гордістю відзначаємо, що КЕПІТ є партнером Федерації всесвітнього миру, активним учасником громадського руху «Діти – посланці миру», а також проектів Школи миру, що відбуваються в межах цього масштабного Руху.

Адміністрація Коледжу висловлює глибоку вдячність та щире захоплення завзяттям і відданістю діячів Федерації всесвітнього миру у справі формування філософії миротворчості в сучасному суспільстві, а також максимального сприяння долученню юнацтва, педагогічної спільноти, широкої громадськості до цієї почесної Місії.

Оновлено: Понеділок, 05 листопада 2018 09:38
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » КЕПІТ – учасник Міжнародної конференції «Взаємозалежність та спільний розвиток: роль громадських, молодіжних та духовних лідерів»