Вишгород туристичний — Університет «КРОК»

Новини та події

Вишгород туристичний

17 жовтня 2018 Новини та події

10 жовтня 2018 року студенти 2 курсу спеціальності «Туризм» вирушили до мальовничого, затишного міста Вишгород разом зі своїм керівником Мелько Людмилою Федорівною, завідувачем кафедри туризму, та Іщенко Людмилою Володимирівною – істориком, начальником Секретаріату Приймальної комісії, незмінним учасником наших туристичних мандрівок.

Там нас гостинно зустрічав та проводив екскурсію професіонал своєї справи Перегуда Вадим Едуардович – провідний науковий співробітник Вишгородського історико-культурного заповідника.

Спершу ми побували у Музеї гончарства, де нам представили виставку трансформаційних анімалістичних скульптур із соломи та лози. Потім ми побачили на власні очі ділянку гончарного центру стародавнього Вишгорода, який був знайдений археологами під час будівництва інфраструктури Київської ГЕС. Це місце надихає творчих особистостей, надає духовних сил та енергії.

Далі нам показали нещодавно створений рибальський куточок, де були представлені стародавні човни «довбанки», зроблені із суцільного шматка дерева.

Великий інтерес викликала розповідь про бджільництво. Ми дізналися про еволюцію вуликів від стародавніх часів до сьогодення.

Також нас вразив музей давньоруського гончарства. Там були дивовижні археологічні експозиції, найяскравіші фрагменти історії, знайдені під час розкопок.

На завершення екскурсії ми здійснили пішохідну прогулянку кручами стародавнього міста, де перед нами відкрилися чудесні простори Вишгорода та неповторні околиці Києва вдалині. Також група мала змогу скористатися «козацьким телефоном», пройнявшись атмосферою того часу.

Наостанок ми відвідали історичне місце, відоме з часів Київської Русі, церкву святого Бориса та Гліба.

Ця екскурсія виявилася пізнавальною, ми поглибили свої знання з історії та культури нашої країни та отримали масу емоцій і задоволення.

Дякуємо співробітникам Вишгородського історико-культурного заповідника за гостинність та професіоналізм!

Інформацію підготували Бурлака Тетяна та Жила Єлизавета, студенти 2 курсу спеціальності «Туризм».

 

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Вишгород туристичний / Туризм / 10.10.2018

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 18 жовтня 2018 12:41
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Вишгород туристичний