Pearson Test of English – міжнародна мовна сертифікація в дії — Університет «КРОК»

Новини та події

Pearson Test of English – міжнародна мовна сертифікація в дії

10 квітня 2018 Новини та події

6 квітня 2018 року кафедра іноземних мов та спеціальної мовної підготовки запросила всіх бажаючих на методичний семінар з міжнародної мовної сертифікації. Основними спікерами виступили методисти міжнародної освітньо-методичної компанії Pearson-Dinternal Геннадій Білоус та Анна Бруско.

19 учасників заходу змогли дізнатися про нові тенденції міжнародної мовної сертифікації та про ефективні методи у сфері підготовки до складання міжнародного іспиту з англійської мови.

Семінар об’єднав викладачів Університету та Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, аспірантів, інших працівників Університету, які сміливо приймають освітні виклики, адже наявність мовного сертифіката на рівні В2 є сьогодні необхідною умовою отримання вченого звання.

Учасники семінару отримали відповіді, зокрема, на такі питання:

  • Що передбачає формат міжнародного іспиту?
  • З якими труднощами можуть зустрітися кандидати під час виконання іспиту (частини аудіювання/письмо/читання/говоріння)?

Змістовний інтерактивний семінар викликав жваву зацікавленість присутніх, їхнє бажання підвищити свій рівень володіння англійською мовою.

Учасники семінару збагатилися новими ідеями та порадами, спілкувалися англійською й українською мовами у дружньому колі колег-однодумців, а також отримали корисну інформацію про інноваційний освітній продукт компанії Pearson-Dinternal – програму MyEnglishLab, що може стати незамінним помічником як у підготовці до іспиту з англійської мови, так і у розвитку власної комунікативної компетенції.

Дякуємо усім учасникам семінару за активну участь. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю з компанією Pearson-Dinternal.

Команда кафедри іноземних мов та СМП

Оновлено: Четвер, 24 травня 2018 18:09
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Pearson Test of English – міжнародна мовна сертифікація в дії