Співпраця! Успіх! Процвітання! — Університет «КРОК»

Новини та події

Співпраця! Успіх! Процвітання!

11 квітня 2018 Новини та події

У березні 2018 року працівники філії «Управління «УКРГАЗТЕХЗВ’ЯЗОК» публічного акціонерного товариства «УКРТРАНСГАЗ» пройшли навчальний курс «Бізнес-планування» в Інституті магістерської підготовки та післядипломної освіти Університету «КРОК».

Керівництво філії «Управління «УКРГАЗТЕХЗВ’ЯЗОК» публічного акціонерного товариства «УКРТРАНСГАЗ» від імені колективу філії «Управління «УКРГАЗТЕХЗВ’ЯЗОК» висловлює подяку керівництву та викладачам Університету «КРОК» за якісну підготовку, організацію та проведення навчального курсу «Бізнес-планування». Курс був проведений на високому професійному рівні викладачем Інституту магістерської підготовки та післядипломної освіти кафедри бізнес-адміністрування та управління проектами Поскрипко Юрієм Анатолійовичем.

Крім того, було висловлено подяку Рибалко Ірині Вікторівні, менеджеру зі зв’язків з громадськістю Департаменту підвищення кваліфікації ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК», за відповідальність в роботі по організації та координації навчального процесу.

Співробітники підприємства «УКРГАЗТЕХЗВ’ЯЗОК» публічного акціонерного товариства «УКРТРАНСГАЗ», які пройшли підготовку в Університеті «КРОК», були приємно вражені методикою викладання, тому щиро вдячні за плідну працю, спрямовану на підготовку висококваліфікованих фахівців.

Сподіваємось на подальшу продуктивну співпрацю!

Оновлено: П'ятниця, 13 квітня 2018 11:03
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Співпраця! Успіх! Процвітання!