Історія одного успіху: люди, які поруч — Університет «КРОК»

Новини та події

Історія одного успіху: люди, які поруч

10 квітня 2018 Новини та події

10 квітня 2018 року відбулася п’ята зустріч у рамках проекту «Історія одного успіху: люди, які поруч». 

Це унікальний проект, що надає можливість студентам Коледжу економіки, права та інформаційних технологій познайомитись ближче з успішними людьми.

На п’яту зустріч було запрошено Ткача Дмитра Івановича – Надзвичайного Повноважного посла України, доктора політичних наук, професора, проректора з міжнародних зв’язків, завідувача кафедри міжнародних відносин та журналістики Університету «КРОК».

На початку зустрічі координатор проекту, заступник директора з виховної роботи Степаненко Н.В. та заступник директора з наукової роботи Рибак І.В. представили поважного гостя та розповіли про кілька проектів, котрі започаткував Дмитро Іванович разом з кафедрою міжнародних відносин та журналістики в Університеті, а саме: Школа майбутнього дипломата та підготовча освітня програма для абітурієнтів «КРОК до міжнародної журналістики». Це цікаві проекти, завдяки яким кожен учасник отримує можливість зустрітися з відомими спікерами, відвідати низку майстер-класів з журналістики та дипломатії.

«Не треба боятися мріяти» – саме такими словами почав свою історію успіху Дмитро Іванович. Ще з дитинства він мріяв стати дипломатом і тому докладав чимало зусиль для здійснення поставленої цілі. Під час зустрічі студенти почули багато цікавих розповідей про навчання та професійну кар’єру Дмитра Івановича, а йому дійсно було про що розповісти, чим поділитися і що сказати сучасним молодим людям.

Спеціально до проекту «Історія одного успіху: люди, які поруч» студенти підготували приємний відеосюрприз для Дмитра Івановича, який порадував не лише поважного гостя, а й усіх присутніх.

Найактивніші студенти отримали сертифікати учасника проекту «Історія одного успіху: люди, які поруч» з автографом та побажанням від Дмитра Івановича.

Наприкінці зустрічі директор Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Людмила Петрівна Сумбаєва подякувала Дмитру Івановичу та подарувала традиційний для гостей проекту сувенір від Університету.

Дякуємо студентам та колегам, які прийшли на цю зустріч!

Оновлено: Понеділок, 11 березня 2019 17:26
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Історія одного успіху: люди, які поруч