Студенти спеціальності «Туризм» в гостях у готелю «Radisson blue» — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти спеціальності «Туризм» в гостях у готелю «Radisson blue»

20 листопада 2017 Новини та події

3 листопада 2017 року студенти І курсу спеціальності «Туризм» у рамках проекту «Туризм у дії» відвідали готель «Radisson blue». Екскурсію організував директор Центру розвитку кар’єри Карлов Олександр Федорович, який також долучився до екскурсії.

Екскурсію проводила Маршаленко Маріанна – менеджер по роботі з гостями та координатор програми «Відповідальний бізнес» готелю «Radisson Blu Hotel».

«Radisson Blu Hotel» – це мережа готелів по всьому світу. Готель, який ми відвідали, розташований у безпечній дипломатичній частині Києва, недалеко від основних культурних та історичних пам'яток столиці. Він має 255 номерів усіх класів. Можна також відзначити, що в готелі пропонуються номери для людей з обмеженими можливостями. На території готелю є бар, ресторан, фітнес-зал, підземний паркінг, конференц-зал, перукарня.

Дизайнерські рішення готелю спрямовано на створення балансу краси та стилю. На вибір пропонується скандинавський, морський або італійський стиль номерів, які дозволяють насолоджуватись комфортним відпочинком з усіма зручностями.

Ми були дуже вражені екскурсією, інтер’єром готелю та теплим ставленням персоналу до клієнтів.

Висловлюємо щиру вдячність керівництву, працівникам готелю «Radisson Blu Hotel» за гостинність і надану можливість відвідати один із найкращих готелів Києва, а Маршаленко Маріанні – за професійно проведену екскурсію!

Велика подяка Карлову Олександру Федоровичу за організацію екскурсії!

Єлизавета Жила,

студентка І курсу спеціальності «Туризм»

Оновлено: Понеділок, 20 листопада 2017 15:24
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти спеціальності «Туризм» в гостях у готелю «Radisson blue»