Туристична вітальня: «Специфіка езотеричного туризму» — Університет «КРОК»

Новини та події

Туристична вітальня: «Специфіка езотеричного туризму»

20 листопада 2017 Новини та події

31 жовтня 2017 року гостями Туристичної вітальні для студентів спеціальності «Туризм» стали мандрівники, організатори подорожей та екскурсій – Ганна та Юрій Крамаренки. 

Студенти із захопленням слухали гостей, які розповідали про мандрівки в унікальні своєю екзотикою куточки земної кулі, серед яких – Індія та Монголія.

Ганна та Юрій займаються таким видом туризму, як езотеричний, який сьогодні привертає все більшу увагу любителів подорожей у «місця сили». Вони розказали про особливості езотеричного туризму, поділилися власним досвідом щодо планування та організації мандрівок, пригадали на прохання студентів найбільш екстремальні та цікаві ситуації.

Студенти відзначили глибину професійних культурологічних знань гостей, їхню закоханість у справу і висловили бажання щодо подальших тематичних зустрічей.

Наостанок студентам були вручені творчі щоденники професійного самовдосконалення майбутнього фахівця туристичної сфери, які традиційно вручаються кафедрою туризму першокурсниками у першому семестрі. До цього долучилися і наші гості з побажанням успіхів на шляху становлення у професії.

Людмила Федорівна Мелько, завідувач кафедри туризму, подякувала усім учасникам за змістовну зустріч та запросила до подальшої співпраці.

Дякуємо Ганні та Юрію Крамаренкам за дружбу і партнерство!

Оновлено: Понеділок, 20 листопада 2017 15:10
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Туристична вітальня: «Специфіка езотеричного туризму»