23-й Міжнародний туристичний салон «Україна» — Університет «КРОК»

Новини та події

23-й Міжнародний туристичний салон «Україна»

10 жовтня 2016 Новини та події

З 5 по 7 жовтня 2016 року в Києві проходила щорічна наймасштабніша подія у сфері туризму сезону «осінь-зима» – туристична виставка «UITM′2016 –23-й Міжнародний туристичний салон «Україна», у якій взяли участь туристичні компанії з понад 20 країн світу: Болгарія, Домініканська Республіка, Грузія, Єгипет, Ізраїль, Індія, Індонезія, Італія, Китай, Куба, ОАЕ, Мексика, Палестина, Перу, Словаччина, США, Таїланд, Танзанія, Туреччина, Угорщина, Україна, Франція.

Для студентів спеціальності «Туризм» уже стало традицією відвідуватиподібні заходи та вчитись аналізувати сучасний туристичний ринок. Студенти 2 та 3 курсу, насамперед ті, які працюють у туристичній індустрії, мали можливість 5–6 жовтня, у дні масштабної ділової програми, відвідати семінари провідних туристичних операторів (серед яких Coral Travel, Anex Tour). Інші студенти могли побувати на виставці в останній – третій день роботи. Уперше виставку відвідали студенти 1 курсу спеціальності «Туризм» факультету економіки та підприємництва та 3 курсу спеціальності «Готельне обслуговування» Коледжу економіки, права та інформаційних технологій.

Студенти познайомились зі стендами та поспілкувались з представниками туроператорів, регіональних та місцевих туристичних представництв, туристичних видань. Цікавим та пізнавальним було знайомство з туристичною пропозицією Посольства Індонезії в Україні, національним стендом, де були представлені витвори мистецтва: індонезійський батик, традиційні ляльки ваянг, скульптура тощо.

Було приємно зустріти друзів-партнерів Університету «КРОК», серед яких Надія Петрівна Міклухо-Маклай,яка два роки тому разом зі своїм чоловіком, паном Олександром, брала участь у країнознавчому просвітницькому фестивалі «Діалог культур: країни Америки, Австралія та Океанія», що проходив у нашому Університеті. Пані Надія представляла на виставці туристичний центр «Вітрила Маклая».

Мелько Людмила Федорівна, завідувач кафедри туризму, та пані Надія обговорили можливості подальшої співпраці у сфері туризму.

Подібні заходи є невід’ємною важливою складовою підготовки майбутніх фахівців з туризму!

Оновлено: Четвер, 20 жовтня 2016 15:32
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » 23-й Міжнародний туристичний салон «Україна»