Адаптаційні тренінги для першокурсників — Університет «КРОК»

Новини та події

Адаптаційні тренінги для першокурсників

08 вересня 2015 Новини та події

3 та 4 вересня 2015 року в Університеті «КРОК» проходили адаптаційні зустрічі з першокурсниками.

Метою таких зустрічей є сприяння адаптації студентів перших курсів у новому незвичному для них середовищі.

Проректор з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Наконечна Н.В. розповіла молодому студентству про можливості розвитку та реалізації особистісного потенціалу в Університеті.

Також під час зустрічей студенти дізнавалися про основи корпоративної культури та традиції Університету. Їм розповідали про активну громадянську позицію та соціальну відповідальність, знайомили з різними програмами та проектами. А ще для першокурсників провели «Вступ до фаху».

Департамент зі студентських питань презентував програми та проекти «КРОКу», в яких можуть взяти участь студенти. Програма, за якою працювали співробітники департаменту з першокурсниками, називалася «Співпраця – основна складова Єдності: департамент зі студентських питань – вірний друг і помічник студента. Історія успіху студента».

Крім того, студенти отримали інформацію про неформальну освіту в Університеті від студентської проектної групи, а також про можливості реалізації творчого потенціалу в Культурному центрі.

Різноманітні програми та проекти презентувала і Студентська рада Університету, а Центр розвитку кар’єри представив програму «КРОК до роботи своєї мрії».

Для того щоб студенти-одногрупники мали змогу швидше познайомитися між собою, для них було проведено анкетування і тренінги. Студентам представили кураторів груп, які допомагатимуть їм протягом навчального року.

Наприкінці заходу першокурсники створили короткі самопрезентації та зробили своє перше групове фото.

Також студенти записали відеопрогноз, де розповіли, якими випускниками Університету «КРОК» вони себе бачать.

Для «КРОКу» подібні заходи вже стали традицією. Організовує їх проректор з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Наконечна Н.В. та департамент зі студентських питань.


Оновлено: Вівторок, 08 вересня 2015 16:04
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Адаптаційні тренінги для першокурсників