Обговорення зі стейкголдерами ОП ННІІКТ — Університет «КРОК»

Новини та події

Обговорення зі стейкголдерами ОП ННІІКТ

16 травня 2024 Новини та події

14 травня 2024 року в ННІІКТ Університету «КРОК» відбулася зустріч зі стейголдерами.

На початку зустрічі виступили гаранти освітніх програм:

  1. ОП «Комп’ютерні науки» – 2024, ОР бакалавр, яка впроваджується на кафедрі комп’ютерних наук, ННІІКТ, Університету економіки і права КРОК; гарант ОП к.е.н., доц., ст. наук. співробітник, завідувач кафедри комп’ютерних наук, директор ННІІКТ Університету економіки і права КРОК Мічківський Сергій Миколайович.
  2. ОП «Agile технології розробки програмного забезпечення» – 2024, ОР магістр, яка впроваджується на кафедрі інформаційного менеджменту, математики та статистики, ННІІКТ, Університету економіки і права КРОК; гарант ОП д.е.н., доц., професор кафедри інформаційного менеджменту, математики та статистики, ННІІКТ Університету економіки і права КРОК Орлова-Курилова Ольга Володимирівна.

Серед стейголдерів були присутні представники і бізнесу, і влади, і студентського самоврядування, і академічної спільноти, зокрема, і здобувачі вищої освіти та випускники цих ОП. Обговорення ОП було досить жвавим, стейкхолдери відмічали їх актуальність та вдалий перехід з бакалаврського на магістерський рівень. Також зазначалося про необхідність посилення задіяння ШІ в ОП, набуття Soft Skills та вміння ставити та нестандартно вирішувати різні завдання.

Загалом за результатами зустрічі члени проєктних груп отримали досить практичні та цікаві пропозиції щодо посилення позицій ОП ННІІКТ.

Оновлено: Понеділок, 20 травня 2024 15:26
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Обговорення зі стейкголдерами ОП ННІІКТ