Зустріч із сомельє Віталієм Ковачем — Університет «КРОК»

Новини та події

Зустріч із сомельє Віталієм Ковачем

02 травня 2024 Новини та події

29 квітня 2024 року в рамках реалізації професійного проєкту «Кроксфорд», директоркою їдальні Університету «КРОК» та викладачкою фахового коледжу Дар'єю Миколаївною Федак-Сидорчук, відбулася зустріч із відомим сомельє Віталієм Ковачем. Проєкт «Кроксфорд» спрямований на знайомство студентів з професіоналами своєї справи.

Віталій Ковач є бренд-амбасадором компанії «Шато-Чизай», просвітником у галузі винної культури, засновником першої україномовної школи сомельє та членом асоціації сомельє Італії.

Під час зустрічі студенти мали змогу ознайомитися з елементами виноробства України та Європи, з орієнтацією на ресторанний бізнес. Віталій Ковач розповів про історію виникнення виноробства, його становлення та розвиток в Україні, а також поділився інформацією про сироваріння в Італії та Україні.

Студенти були захоплені яскравою та пізнавальною презентацією Віталія Ковача. Вони ставили багато запитань, на які сомельє відповідав на високопрофесійному рівні, демонструючи глибокі знання та досвід у своїй галузі.

Зустріч з Віталієм Ковачем стала чудовою нагодою для студентів розширити свої знання про виноробство, сироваріння та ресторанний бізнес, а також надихнутися прикладом успішного професіонала. Проєкт «Кроксфорд» продовжує знайомити студентів з експертами різних галузей, сприяючи їхньому професійному розвитку та розширенню світогляду.

 

Пропонуємо фотозвіт до перегляду!

Зустріч із сомельє Віталієм Ковачем // 29.04.2024Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 02 травня 2024 18:49
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Зустріч із сомельє Віталієм Ковачем