Кава Time — Університет «КРОК»

Новини та події

Кава Time

02 травня 2024 Новини та події

26 квітня 2024 року в рамках освітньої програми для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відбувся майстер-клас «Кава Time». Захід був організований Федуновим Миколою Володимировичем та Вайнорес Іриною Григоріївною при підтримці Ткача Дмитра Костянтиновича.

Метою майстер-класу було надати студентам розширені знання та практичні навички в області кавової індустрії. Спікером виступила досвідчена каво-технолог власниця mr.Coffee Олена Леонідівна Тиндик.

Програма заходу включала в себе лекційну частину, де Олена Леонідівна розповіла про різні сорти кави, способи обсмаження та приготування, а також поділилася секретами створення популярних кавових напоїв. Студенти мали змогу продегустувати різні види кави та на власному досвіді переконатися у важливості правильного вибору зерен та техніки заварювання.

Після лекції відбулася практична частина, де учасники під керівництвом спікера вчилися правильно готувати еспресо, капучино, лате та інші кавові напої. Олена Леонідівна дала поради, як зробити каву не тільки смачною, але й візуально привабливою.

Майстер-клас викликав велику зацікавленість серед студентів - захід відвідали понад 60 осіб. Протягом усього заходу панувала затишна та дружня атмосфера, студенти активно ставили питання та ділилися своїми враженнями. Отримані знання та навички, безперечно, стануть в пригоді майбутнім фахівцям готельно-ресторанної справи та допоможуть їм підвищити якість обслуговування в закладах індустрії гостинності.

 

Пропонуємо фотозвіт до перегляду!

Кава Time // 26.04.2024Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Кава Time