«Крок до туризму». Старшокласники ліцею № 176 міста Києва в гостях у кроківців — Університет «КРОК»

Новини та події

«Крок до туризму». Старшокласники ліцею № 176 міста Києва в гостях у кроківців

29 березня 2024 Новини та події

Щире партнерство – завжди успіх! Протягом багатьох років  Університет «КРОК» тісно співпрацює із ліцеєм № 176 імені Мігеля де Сервантеса.

14 та 19 березня 2024 року в гостях у кроківців побували старшокласники  ліцею на профорієнтаційному заході за програмою «Туризм. Крок до професії» – спільного проєкту кафедри туризму та Департаменту довузівської підготовки, який був започаткований у 2023 році. До-речі, у минулому році  першими учасниками цього проєкту стали саме учні 11-х класів ліцею №176.

Учні 10-11-х класів спочатку познайомились із університетом на пізнавальній профорієнтаційній екскурсії, яку провів Марченко Павло – менеджер зі зв'язків із громадськістю департаменту зв’язків із громадськістю та реклами Університету «КРОК».

Потім старшокласники потрапили у дружню атмосферу кафедри туризму. Мелько Людмила Федорівна – завідувач кафедри, познайомила гостей із спектром освітніх програм Університету, навчальних можливостях, більш детально зупинившись на особливостях підготовки за освітньою програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм і рекреація». Також старшокласники поринули у цікавий світ захоплюючої мандрівки студентів по Гуцульщині, продивившись відеосюжет, по закінченні якого відбулось активне обговорення щодо туристичних локацій та видів туризму.

Перед гостями виступила  Іщенко Людмила Володимирівна – начальник секретаріату Приймальної комісії Університету «КРОК», яка надзвичайно доступно і професійно розказала про особливості вступної кампанії 2024 року.

На останок гості стали учасниками ще однієї пізнавальної екскурсії – туристичною просвітницькою експозицією –  «Спадщина ЮНЕСКО як скарб людства».

Цікаво, що на зустрічі була присутня Жданова Анастасія – студентка 1 курсу спеціальності «Туризм і рекреація» Університету «КРОК», випускниця ліцею №176 2023 року, яка щиро поділилась враженнями від навчання, і відповіла на всі запитання.

 

Відгуки від учнів 11-В та 10-Б класів ліцею №176:

«Гостинність та дружня атмосфера Університету «КРОК»  – незаперечна «фішка» навчального закладу.

Приємно вражені затишними аудиторіями, укриттям, оснащенням та зі смаком оформленими кабінетами, що створює умови  для навчання. Отримали масу задоволення. Враження залишаються незабутні.

Дякуємо за гостинність та цікаву інформацію для учнів нашого ліцею».

 

Щиро дякуємо усім учасникам та організаторам заходу!

 

***

Відкриття проєкту «Туризм. Крок до професії»: зустрічаємо НВК №176 м.Києва

 

Пропонуємо фотозвіт до перегляду!

«Крок до туризму». Профорієнтаційна зустріч із старшокласниками ліцею №176 м.Києва // 14-19.03.2024Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Понеділок, 01 квітня 2024 19:19
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «Крок до туризму». Старшокласники ліцею № 176 міста Києва в гостях у кроківців