Відкриття проєкту «Туризм. Крок до професії»: зустрічаємо НВК №176 м.Києва — Університет «КРОК»

Новини та події

Відкриття проєкту «Туризм. Крок до професії»: зустрічаємо НВК №176 м.Києва

24 квітня 2023 Новини та події

13 квітня 2023 року в Університеті «КРОК» відкрився спільний профорієнтаційний просвітницький проєкт кафедри туризму та Департаменту довузівської підготовки – «Туризм. Крок до професії».

Першими учасниками проєкту стали учні 11-х класів (32 особи) навчально-виховного комплексу №176 імені Мігеля де Сервантеса, нашої давньої школи-партнера.

Старшокласники під час екскурсії, яку проводив Валентин Янчарук – менеджер Департаменту зв’язків з громадськістю та реклами, познайомились із структурними підрозділами Університету «КРОК», завітали до аудиторій, відвідали бібліотеку, комп’ютерні класи, приймальну комісію.

Особливий інтерес викликала туристична інтерактивна експозиція «Спадщина ЮНЕСКО як скарб людства». Цікаву лекцію провела Мелько Людмила Федорівна – завідувач кафедри туризму, модератор заходу. Учні із захопленням слухали вражаючу інформацію щодо спадщини, відповідали на запитання, демонструючи ерудицію і бажання пізнавати світ.

Не дивлячись на повітряну тривогу, під час якої всі організовано спустились в укриття, старшокласники ознайомились із особливостями підготовки щодо освітньої програми «Туризм» в Університеті «КРОК», із специфікою практико-орієнтованого навчання та проходження практик. Із задоволенням старшокласники взяли участь у міні-діловій грі.

Також учням була надана інформація щодо можливості вступу на інші спеціальності та освітні програми Університету «КРОК».

Іщенко Людмила Володимирівна – начальник секретаріату Приймальної комісії Університету «КРОК» познайомила старшокласників із особливостями вступу до закладів вищої освіти України у 2023 р. та вступу до Університету «КРОК» на всі спеціальності.

Щиро дякуємо учням, викладачам, керівництву навчально-виховного комплексу №176 м.Києва за участь у проєкті! Щиро дякуємо директору НВК №176 – Лукашук Валентині Петрівні за багаторічне партнерство та співпрацю!

Щиро дякуємо усім організаторам та учасникам профорієнтаційного заходу за популяризацію вищої освіти в Університеті «КРОК»!

Оновлено: Неділя, 23 квітня 2023 18:57
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Відкриття проєкту «Туризм. Крок до професії»: зустрічаємо НВК №176 м.Києва