Кафедра туризму та Соколиний хутір: партнерство, що надихає… — Університет «КРОК»

Новини та події

Кафедра туризму та Соколиний хутір: партнерство, що надихає…

23 квітня 2023 Новини та події

Успіх підготовки фахівців з туризму багато в чому залежить від надійних партнерів-професіоналів, які своїм досвідом та діяльністю мотивують до пізнання професії, розкриття її родзинок.

З 2014 року кафедра туризму активно співпрацює з туристичним агроцентром «Соколиний хутір», що на Чернігівщині, та його господарем Миколою Черепом – громадським діячем, фотохудожником, членом Спілки краєзнавців України, членом Українського геральдичного товариства та Гільдії ландшафтних архітекторів України.

Протягом березня-квітня 2023 року продовжувалось активне партнерське спілкування щодо подальшої діяльності. А 28 березня, не дивлячись на зовнішні виклики, в читальній залі Університету «КРОК» відбулась партнерська зустріч з паном Миколою на тему «Туристична вітальня. Соколиний хутір під час війни. Фотовиставки, які вражають...».

Зустріч відкрила та була модератором Мелько Людмила Федорівна – завідувач кафедри туризму. З вітальним словом до учасників заходу звернулась Наконечна Наталія Василівна – проректор з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління), яка підкреслила важливість багаторічної плідної співпраці.

Пан Микола презентував дві авторські фотовиставки, які відкрились у лютому-березні поточного року: у Вашингтоні «Стежками Тараса Шевченка. Від Качанівки до Вашингтона» та у Дмитрівці Чернігівської області «Дорогою Вражень/Уражень».

Також Микола Миколайович розказав про стан туризму на сучасному етапі, висловив думку щодо його розвитку, поділився враженнями щодо трагічних подій окупації Чернігівської області у 2022 році, розказав історії героїзму наших співвітчизників, боротьби за свободу та незалежність, які нікого не залишили байдужими.

До заходу долучилися студенти спеціальності «Туризм» Університету «КРОК» з 1 по 4 курс, студенти та викладачі Фахового коледжу, співробітники наукової бібліотеки на чолі із директором – Демиденко Галиною Іванівною, секретаріату Приймальної комісії на чолі із начальником – Іщенко Людмилою Володимирівною, Студентського офісу на чолі із Слепенко Людмилою Василівною – директором, Департаменту зв’язків з громадськістю та реклами на чолі із Титаренко Наталією Вікторівною – директором, Центру розвитку кар’єри на чолі з директором – Карловим Олександром Федоровичем, члени Асоціації випускників КРОКу, проєктної групи ЦРК «Характерники» та ін. Захід відбувався одночасно в режимі офлайн та онлайн, що надало можливість послухати гостя з різних куточків України та світу.

Учасники заходу ставили багато запитань, із задоволенням фотографувалися з гостем та спілкувалися у неформальній обстановці після його закінчення, плануючи спільні проєкти.

Щиро дякуємо пану Миколі за відданість своїй справі, за любов до туризму, за приклад патріотизму та незламності! Дякуємо за багаторічну співпрацю!

Кафедра туризму висловлює щиру вдячність усім учасникам заходу за активну участь!

Висловлюємо щиру вдячність за участь у підготовці заходу Демиденко Галині Іванівні – директору наукової бібліотеки Університету «КРОК», Музиченко Марині Володимирівні – керівнику проєктів та програм, Голованю Володимиру Володимировичу – директору Центру інформаційних технологій, Куренкову Олександру – інженеру, Марченку Павлу – співробітнику Департаменту зв’язків з громадськістю та реклами!

Дякуємо Петренко Марині Іванівні – методисту кафедри туризму та Лапенко Альбіні – студентці 1 курсу спеціальності «Туризм» за участь в організації заходу!

Фотозвіт можна переглянути тут:

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Туристична вітальня. Соколиний хутір під час війни // 28.04.2023

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

***

Відгуки студентів про захід (2 курс, група ТУР-21, спеціальність «Туризм»):

Рогова Анастасія:
«Зустріч дуже сподобалася! Знаю Миколу Миколайовича особисто, як і майже усі присутні в нашій групі. Хочу сказати, що він – неймовірна особистість! Його надзвичайно цікаво слухати, і зустрічі завжди закінчуються з приємними відчуттями і бажанням поспілкуватись ще. Тому дякую велике за можливість тримати зв’язок і слухати професіоналів своєї справи!»

Королишин Мар’яна:
«Захід справив хороше враження. Виступ Миколи Миколайовича дуже цікавий, з інтересними коментарями щодо історичних фактів. Із захопленням слухали, що відбувалося під час воєнних дій довкола Соколиного хутора та особисті враження Миколи Миколайовича про це. Щодо фоторобіт! Вони мені дуже сподобалися, дуже гарно поставлена композиція та підібрані локації, які передають всю красу ландшафтів Качанівки. Спасибі за такий цікавий виступ!»

Кузьменко Ніна:
«Була дуже рада бачити і чути пана Миколу Миколайовича! Дуже цікаво було слухати оповіді про торішні події. Сподіваюся, що ми зможемо відвідати новий музей та побачити виставку фотографій. Мені, як творчій людині, дуже сподобалися роботи, на яких показана надихаюча краса нашої країни, затишні куточки, куди хочеться приїхати! Я дуже рада чути, що красу нашої країни гідно оцінили за кордоном. Дякую за таку можливість послухати творчу людину та дізнатися щось нове!!!»

Левківська Ганна:
«Заходи з участю Миколи Миколайовича – це завжди щось неймовірне! Я абсолютно згодна з відгуками своїх одногрупників, це було захоплююче! Також хочу сказати, що дуже шкода, що не змогла бути присутня офлайн в аудиторії, але дякую кафедрі туризму за можливість доєднатися до заходу онлайн. Микола Миколайович дуже цікава особистість і завжди класно слухати його історії, дивитись на авторські знімки, дізнаватися більше про те, як все зароджувалось, та його досвід. Дуже вдячна за можливість бути учасником таких зустрічей!

Оновлено: Неділя, 23 квітня 2023 18:48
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Кафедра туризму та Соколиний хутір: партнерство, що надихає…