Курси ПК з цифровізації — Університет «КРОК»

Новини та події

Курси ПК з цифровізації

05 березня 2024 Новини та події

Департамент освіти дорослих розпочав курсову підготовку у другому навчальному семестрі 2024 року з курсу підвищення кваліфікації: «Цифровізація освіти та робочих процесів (на базі Microsoft 365)».

Лектор й ментор курсу: Володимир Головань, директор Центру інформаційних технологій Університету «КРОК», який має багаторічний досвід роботи в IT, викладач Університету «КРОК» та Фахового коледжу Університету «КРОК». Модерацію навчальної діяльності слухачів курсу здійснює директорка департаменту освіти дорослих Ірина Рибак.

Фокус уваги курсу є дуже практико-орієнтованим: використання сервісів Microsoft Office 365 для навчання та організації робочих процесів, реалізації проєктної діяльності й інструментів сервісу для якісного адміністрування.

Серед переваг курсу – це доступ до відеозапису заняття, а також важливою частиною кожної навчальної зустрічі є опанування інструментів Microsoft 365 через їх апробацію наживо за підтримки та послідовного координування навчальної діяльності ментором курсу.

Надзвичайно приємно, що слухачами даного курсу зареєструвалось 119 освітян, і це не лише освітяни – КРОКівці, а й колеги з різних закладів освіти. Вдячні колегам за довіру та співпрацю! Бажаємо плідного навчання й взаємодії!

 

Оновлено: Вівторок, 05 березня 2024 20:46
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Курси ПК з цифровізації