ArtKEPIT – 5 років — Університет «КРОК»

Новини та події

ArtKEPIT – 5 років

01 березня 2024 Новини та події

Проєкту «Мистецька студія «ArtKEPIT» Фахового коледжу Університету «КРОК» виповнилось п’ять років. ArtKEPIT своєю назвою вдячний першому імені Коледжу (Коледж економіки, права та інформаційних технологій, скорочено – КЕПІТ). Ідея створити арт-проєкт, що значно масштабніший, ніж шкільний театр, прийшла команді засновників у лютому 2019 року, після першого виступу на заході для освітян столиці «Україна – Соборна». Ідея, енергетика проєкту і сьогодні є саме такою, яку сформували співзасновники проєкту, це: Янчарук Валентин, Валігун Вадим, Кашуба Соломія, Луценко Діана, Товкач Катерина, Вікторія Городецька та Ірина Рибак. Це перша, дуже родинна й чудова DREAM TEAM проєкту «Арт-КЕПІТ».

Сьогодні, у 2024 році, ArtKEPIT – це творчий рух і дружня спільнота креативних й проактивних особистостей, що прагнуть долати буденність, створюючи щось красиве й особливе в мистецтвах (драматичному, акторському, музичному, художньому, візуальному). Створені відповідні студії, керують якими молодіжні лідери. Мета ArtKEPITs team – це акумулювання енергії креативу й співтворчості студентської молоді, співробітників Коледжу та Університету. Бо ArtKEPIT – це родина!

На нашому творчому рахунку дуже багато реалізацій, а саме: численні фото- і відеопроєкти, перформанси, художні виставки, майстер-класи, музичні джеми, – всі ці проєкти стали пам’ятними подіями в житті Корпорації. Почесні відзнаки: «Кращий проєкт – 2019», відзнаку від Київського міського голови у номінації «Внесок у розвиток у молодіжного руху» – 2020 та інші. Сьогодні активно долучаємося до благодійних ініціатив проєкту «Незламні» у Коледжі та доброчинності на рівні Університету.

Дякуємо всім за підтримку, довіру, співдію і колаборацію. Вдячні за спільні 5 років творчим колективам, а саме: «GuitarBand» в особі керівників проєкту, за п’ятиріччя, це – Дар’яна Мятних, Вадим Валігун, Вікторія Кочмарук; Вокальна студія Університету «КРОК» «VOSK band», в особі керівників проєкту, за п’ятиріччя, це – Валерія Маліхова, Валентин Янчарук (а також, солісткам колективу – Алі Мацьовитій та Аліні Півак); ЕКО «ЛОТОС» в особі керівників проєкту, за п’ятиріччя, це – Каріночка Цирин, Анна Черновська, Дмитро Цуканов, Софія Венгринович; Театр танцю Університету «КРОК» «K-Dance» в особі керівниці проєкту Аліни Гольцевої; Школа медіа-контенту в особі керівника проєкту Олександра Куренкова (спасибі також Богдану Дорошенко); проєкт «НЕЗЛАМНІ» під керівництвом Владислави Поливач (дякуємо також Надії Доценко). Дякуємо Вам за неймовірно чудові проєкти, які ми зробили спільно!

Дякуємо рідному колективу деканату Коледжу за всебічну підтримку за п’ятиріччя, це Наталія Степаненко, Леся Гурінова, Ольга Миргородська, Ольга Новак, Ірина Вайнорес, Світлана Кудряшова, Каріночка Цирин. Дякуємо директорці Коледжу Людмилі Сумбаєвій за довіру й беззастережну підтримку. Сердечна вдячність за постійну медіа-підтримку головній менеджерці інформаційних медіа Університету Тетяні Далявській. Дякуємо за круті фото Анастасії Наконечній, Роману Побережному, Павлу Марченко. Дякуємо директорці Навчально-наукової бібліотеки Університету Галині Демиденко за постійну підтримку у створенні затишної атмосфери в читальній залі для наших заходів. Дякуємо співзасновникам й адміністрації Університету та всім-всім підрозділам за щиру підтримку й допомогу.

І сьогодні склад команд ArtKEPIT за п’ятиріччя вже складно порахувати, однак необхідно відзначити. 2019 – до сьогодні (керівники: Валентин Янчарук (2019-2022); Анастасія Маринчик (2022 – до сьогодні): Акінін Дмитро, Баданіна Дарка, Батуревич Уляна, Берташ Евеліна, Богосвятська Марія, Бойко Єва, Бойко Олег, Бударіна Владислава, Буряченко Ангеліна, Буряченко Ангеліна, Валігун Вадим, Гнатишен Євгенія, Гнатюк Даміан, Городецька Вікторія, Греца Максим, Дем`янчук Софія, Добровольська Єва, Донець Олександр, Євграфов Кирило, Жупиця Анастасія, Закотій Валерія, Зорькіна Надія, Зоряна Атлас, Іванченко Софія, Кашуба Соломія, Коваленко Софія, Козлюк Назар, Колеснікова Елеонора, Котляр Максим, Крисова Дар’я, Кроон Анастасія, Курішенко Діана, Лизенко Єлизавета, Лисенко Віолетта,Лєпіхов Володислав, Луценко Діана, Михайлішин Віталій, Николайчук Варвара, Нюхалов Нікіта, Павлова Анастасія, Пипченко Тимофій, Писаченко Олександра, Поліщук Анастасія, Помпенко Анна, Пустовіт Іван, Рахно Олена, Романчук Олександра, Сидоренко Вікторія, Славна Анна, Сухонда Вероніка, Тен Олександр, Товкач Катерина, Тю Аніта, Хороша Оксана, Цуканов Дмитро, Чимбель Анастасія, Колеснікова Елеонора, Чуйченко Валентина, Шейн Діана та Анеліна, Яковенко Дар’я, Шепель Олександр.

Оновлено: П'ятниця, 01 березня 2024 17:53
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » ArtKEPIT – 5 років