Переступний рік – КРОК до дронів — Університет «КРОК»

Новини та події

Переступний рік – КРОК до дронів

01 березня 2024 Новини та події

29 лютого 2024 року в Університеті відбулася вкрай важлива та продуктивна зустріч зі «старим» другом та надійним партнером «КРОКу», який поділився не тільки цікавою та актуальною інформацією щодо трендів у галузі ШІ та ІТ, але й зробив подарунок Університету у вигляді дронів.

До Університету завітав Михайло Дворниченко – архітектор рішень, засновник R&D компанії SK.AI та освітнього проєкту SK.AI Academy, співзасновник та голова благодійного фонду «Save Ukraine Life».

На зустрічі обговорювалися плани реалізації посилення освітньої та практичної складової з використання ШІ. Михайло звернув увагу, що на ринку праці зростає попит на фахівців, які мають досвід з використання ШІ у широкому сенсі. Але особливу увагу було приділено започаткуванню в Університеті «КРОК» проєкту з опанування трендовим напрямом з використання дронів. Визначено два основних напрямки, на яких буде зосереджено увагу. По-перше, це набуття навичок та досвіду з використання дронів та безпосереднього накопичення годин польоту серед охочих. По-друге, це інженерна складова щодо використання дронів.

У цілому маємо на меті збільшення обізнаності та практичного досвіду застосування дронів серед здобувачів освіти в Університеті. З вірою у Перемогу!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Переступний рік – КРОК до дронів