Студенти комп'ютерники та Містер «КРОК» — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти комп'ютерники та Містер «КРОК»

29 лютого 2024 Новини та події

14 лютого 2024 року Студентська рада Університету організувала та провела видовищний та захоплюючий захід «Міс і Містер «КРОК» 2024, який вже вкотре об'єднав молодь та дозволив не тільки зануритися у чарівний мистецький світ, але і підтримати своїх друзів, однокурсників.

Так, на підтримку свого одногрупника та учасника (Васькевич Артем) - цей захід відвідали здобувачі вищої освіти гр. КН-23 та поділися своїми враженнями.

Єгорейченко Д.Д.: «Вражений захоплюючою атмосферою та високим рівнем таланту учасників заходу «Міс і Містер «КРОК». Відвідав з великим задоволенням!».

Хабак І.З.: «Захід «Міс і Містер «КРОК» поєднує в собі вражаючі виступи, веселу та пізнавальну історію. Кожен номер є унікальним та запам'ятовується, залишаючи глядача захопленим та із бажанням побачити ще!»

Заголом, цей захід був дуже крутий!».

Бадилевич І.І.: «Міс і Містер «КРОК» -  ця подія показала крутих учасників, які змогли підготувати відео та протриматись до самої події. Всі номери круті по-своєму, захід дуже яскравий, зокрема своїми декораціями та історією».

Ну і власне враження безпосереднього учасника, Васькевича А.О.: «Як учасник - я був радий бути на сцені. Впевнений, що якби не брав у цьому участь, то сидів би в залі з думками «Чому мене там немає?!? Вистава прекрасна, атмосфера, яка панує за кулісами з учасниками конкурсу та вистави - це щось неймовірне та цікаве. Сумно що я не виграв, але Іван Цупров і справді, як ніхто, заслуговує на перемогу».

 

 

 

Оновлено: Четвер, 29 лютого 2024 18:30
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти комп'ютерники та Містер «КРОК»