Кіберспортивна команда «KROK Game Squad» — Університет «КРОК»

Новини та події

Кіберспортивна команда «KROK Game Squad»

19 лютого 2024 Новини та події

Учасники кіберспортивної команди «KROK Game Squad» з Університету «КРОК» взяли участь у Всеукраїнському благодійному турнірі «Charity Cup | Help to Ukraine», організованому Регіональним відділенням Київської області від Федерації кіберспорту України (UESF) та спонсорами.

11 лютого 2024 року в онлайн форматі відбувся турнір з дисципліни CS2. У турнірі використовувалась система з вибуванням після двох поразок, тобто команда після першого програшу падає в нижню сітку і має можливість виграти турнір. Формат ігор до фіналу «Best of 1», а у Гранд-фіналі – «Best of 3».

Карти, що розігрувались на турнірі: Mirage, Nuke, Overpass, Vertigo, Ancient, Inferno, Anubis. Локації серверів на яких відбувались матчі: Netherlands, UK, Germany, Sweden, France, Finland.

Команда завершила свій шлях у чвертьфіналі нижньої сітки турнірної таблиці, вигравши 3 матчі (1 технічна перемога), та програвши 2 гри.

Цей турнір став не лише захоплюючою подією для гравців, але й важливим кроком у напрямку благодійності. «KROK Game Squad» робить внесок у розвитку кіберспорту в України.

Дякуємо всім, хто долучився та підтримав нашу команду у цьому благородному дійстві.

Оновлено: Понеділок, 19 лютого 2024 13:19
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Кіберспортивна команда «KROK Game Squad»