Фантастика-КРОК — клуб шанувальників фантастики! — Університет «КРОК»

Новини та події

Фантастика-КРОК — клуб шанувальників фантастики!

06 лютого 2024 Новини та події

05 лютого 2024 року відбулося перше зібрання гуртка «Фантастика-КРОК (клуб шанувальників фантастики)» у читальній залі Університету «КРОК».

Темою зустрічі стала – «Сучасна Фантастика в Україні». Протягом заходу обговорювалися такі підтеми:

Сучасні автори-фантасти: обговорення творчості видатних письменників, зокрема Сілівра Ігора Володимировича, Айзека Азімова. Мали можливість поділитися знаннями щодо інших цікавих авторів.

Ідеї від фантастів у науці та практиці: розгляд ідей, які фантасти втілюють у своїх творах, і які вже стали реальністю або впливають на розвиток науки та технологій. Обговорено «Я-робот» Айзека Азімова, «20 000 льє під водою» Жюля Верна та «Термінатор» Джона Кемерона.

Учасники клубу також ділилися своїми вподобаннями та останніми цікавинками, що їх вразили. Наприклад, Лазаренко М.О. групи КН20к поділилася враженнями від твору Наталії Щерби «Часодії», а також розказала про жанр Манґа (видання ілюстрованих романів). Пономаренко Ю.А. групи КН-21 – порадив «важку» фантастику «У мене немає роту, а я хочу кричати» Еллісона Гарлана. Орловський Р.А. групи КН-22 поділився своїми враженнями від ідеї в оповіданні Роберта Шеклі «Сторожовий птах» (англ. Watchbird) – фантастичне оповідання-притча («кібернетична антиутопія»), а також в якості альтернативи друкованим книжкам запропонував аудіокниги.

Тож, дискусія поринула у бік формату споживання, але дійшли висновку все ж усі погодилися, що це на смак кожного та, що під час блекаутів саме друкована книга може вас розрадити.

Запрошуємо і вас взяти участь у нашому клубі! Ви можете заповнити анкету «Подорож у Фантастичний світ», щоб дізнатися про ваші враження та побачити спільний погляд на фантастичні твори та ми обов'язково запросимо Вас до наших майбутніх зустрічей!

 

Оновлено: П'ятниця, 09 лютого 2024 13:35
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фантастика-КРОК — клуб шанувальників фантастики!