Відгуки від випускників про ЦРК: Галензовська Єлизавета — Університет «КРОК»

Новини та події

Відгуки від випускників про ЦРК: Галензовська Єлизавета

25 січня 2024 Новини та події

Уміння вислухати та порадити якусь роботу або місце практики, яке підійде за спеціальністю це дуже цінний скілл, тому, можу точно сказати, що ЦРК завжди потрапляє «в десяточку», це прекрасна та професійна команда!

З Олександром Федоровичем знайома вже достатньо багато років і за цей час отримала дуже багато підтримки, теплих слів та приємних вражень. Навчаючись та працюючи в Кроці, я майже кожного дня бачила як кипить робота в ЦРК і як він завжди придумує нові проєкти або думає, як же ще можна допомогти студентам або запровадити щось цікаве для Університету.

Чудово памʼятаю всі профорієнтаційні заходи, які були проведені на найвищому рівні, залучені експерти та компанії це кожного разу якісь супер класні люди та партнери. І найкрутіше – це завжди інтерактивно та можна отримати багато всього нового. За це, потрібно дякувати Олександру Федоровичу дуже сильно, я знаю, скільки сил, часу та нервів він завжди вкладав і продовжує вкладати! Мене завжди вражало з яким трепетом, відданістю та любовʼю Олександр Федорович відноситься до своєї справи. Завжди знаю, що можу прийти до нього за порадою та консультацією, якщо це мені потрібно. Якщо необхідно було знайти роботу або поговорити про резюме, або просто поспілкуватись на рахунок чогось, я знала – двері ЦРК для мене завжди відчинені, та і взагалі вони відчинені для всіх!

Безмежно рада, що знаю таку чудову людину! Безмежно дякую, за те, як терпеливо та професійно Олександр Федорович відноситься до прохань всіх студентів та співробітників. Також мене завжди дивувало як він памʼятає поіменно всіх студентів та випускників, це дуже приємно, та ще раз показує як професійно та чуйно, людина ставиться до інших. Зараз вже будучи випускницею, я б дуже хотіла і надалі співпрацювати та бути дотичною до ЦРК та АВУ, тому що працювати з такою людиною – це завжди цінний та крутий експіріенс!

Галензовська Єлизавета
випускниця Фахового коледжу
та Університету «КРОК»

Оновлено: Четвер, 25 січня 2024 19:22
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Відгуки від випускників про ЦРК: Галензовська Єлизавета