Відгуки від студентів про ЦРК — Університет «КРОК»

Новини та події

Відгуки від студентів про ЦРК

18 січня 2024 Новини та події

Центр розвитку кар'єри з радістю анонсує, що від нині буде частіше ділитися деталями активної діяльності ЦРК. Новини будуть охоплювати перемовини, зустрічі з роботодавцями, а також відгуки від студентів та роботодавців, які звернулися до ЦРК та інше. Сьогодні поділимося кар'єрними успіхами студентів:

Шаров Віктор Олегович – студент ПС/ОП-21, МЕВ/МБ-21м
Віктор звернувся до ЦРК з питанням пошуку роботи. Олександр Федорович, директор ЦРК, провів з ним докладну розмову, де вивчались його побажання та сильні сторони. Завдяки командній роботі та індивідуальній консультації і рекрутера американської логістичної компанії, через два тижні Віктор уже був на новому робочому місці в успішній американській компанії.
Дуже дякує Карлову Олександру Федоровичу та Павлу Лебедєву за їх роботу! Радий бачити сторінку ЦРК в Share Point, розвиваймось разом!

Преснякова Олександра Олексіївна – студентка МВ-21
Олександра висловлює подяку команді ЦРК за підтримку у пошуку роботи та допомогу у підготовці резюме. За місяць після звернення вона вже працювала на новій посаді, що дозволяє їй розвиватись і залишатись в осередку компетентних професіоналів.

Удовиченко Дарина Сергіївна  – студентка ФІН-23-м-з

Дарина ділиться позитивним досвідом взаємодії з ЦРК. Олександр Федорович врахував її побажання під час підбору вакансій і її комунікація з Центром була оперативною та ефективною. Рекомендує користуватися можливістю пошуку роботу через Центр розвитку карʼєри та високо оцінюю роботу даного підрозділу!

Нехай Центр Розвитку Кар'єри «КРОК» стане вашим надійним партнером у досягненні професійного успіху! Разом ми розвиваємось та досягаємо нових висот в кар'єрному рості!

 

Оновлено: Четвер, 18 січня 2024 20:55
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Відгуки від студентів про ЦРК