Drama School від ArtKEPIT: адаптаційний тренінг зі сценічної поведінки «ви тут є?» — Університет «КРОК»

Новини та події

Drama School від ArtKEPIT: адаптаційний тренінг зі сценічної поведінки «ви тут є?»

27 грудня 2023 Новини та події

Третім заходом Школи сценічної майстерності Drama School став адаптаційний тренінг «ви тут є?». Менторкою зустрічі була студентка Фахового коледжу Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтв Коняєва Надія, яка вже стала справжнім другом для активу проєктних команд Фахового коледжу Університету «КРОК». Щиро радіємо такій чудовій мистецькій колаборації.

Студенти нашого Коледжу відчули повною мірою настрій сценічної взаємодії через унікальні тренінгові вправи. Дуже цікавою виявилась вправа з палицями, де основне завдання було для всіх в команді не випустивши з рук палицю, створити гарне гармонійне коло.

Також можна було з різною швидкістю та креативно порухатись та спробувати відгадати психологічний настрій один одного в рамках ігор «Броунівський рух» та «Мафія»; покидати м’ячики, але із креативним називанням фраз у відповідь.

Висловлюємо вдячність всім студентам за веселу та відкриту взаємодію. Дякуємо чудовій юній менторці Надії, яка вже від студентських років дуже здібно і фахово проводить такі не прості тренінгові вправи.

І, звісно, далі буде ще цікавіше!

 

Пропонуємо фотозвіт до перегляду!

Drama School. Тренінг «ви тут є?» // 12.12.2023Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Drama School від ArtKEPIT: адаптаційний тренінг зі сценічної поведінки «ви тут є?»