Привітання з Різдвом та Новим 2024 роком! — Університет «КРОК»

Новини та події

Привітання з Різдвом та Новим 2024 роком!

22 грудня 2023 Новини та події

Шановна КРОКівська родино!

Різдво і Новий рік – це час для надії та дива! Українці мають віру в це впродовж усієї своєї історії, а цього року знову вкотре не припиняють вчити цьому весь світ. 2023 рік, так само, як і попередній, став періодом безлічі викликів, і ми гідно долаємо всі випробування. Різдвяно-новорічні свята зустрічаємо із гордістю та шаною до наших Героїв – кожного українця, який наближає довгоочікувану, спільну мрію. Мрію про Перемогу України!

Від імені ректорату і від нас особисто хочемо висловити щиру подяку усім викладачам та співробітникам Університету «КРОК». Завдяки злагодженій роботі КРОКівської спільноти ми продовжуємо забезпечувати високий рівень підготовки фахівців.

Наші студенти та співробітники займаються волонтерською діяльністю, допомагають ЗСУ – влаштовують збори на необхідну амуніцію чи техніку, виготовляють свічки, готують смаколики, підтримують моральний дух захисників та захисниць.

Ми змогли організувати подорожі наших студентів до дружніх країн, де здобувачі освіти могли вдосконалити свої теоретичні та практичні навички. Викладачі та співробітники стали учасниками міжнародних тренінгів, стажувань, онлайн-форумів тощо. Пишаємося разом з вами!

Щиро вітаємо вас із прийдешніми Різдвом Христовим та Новим 2024 роком! Нехай цей рік принесе на нашу українську землю Мир, а в кожну оселю – радість. Нехай усі, хто нині не вдома, повернуться у рідні домівки й обіймуть своїх рідних. І нехай наше спільне бажання про Перемогу обов’язково здійсниться!

Попереду у нас ще багато планів, які ми впевнено будемо втілювати в життя, аби наші студенти й надалі мали змогу навчатися у вільній країні і здобувати якісну українську освіту!

І саме в ці зимово-святкові дні пам’ятайте,
що ми – сильні, вільні, незалежні!
Все є і буде Україна!

З глибокою повагою:

Президент Університету «КРОК»
Сергій ЛАПТЄВ

Ректор Університету «КРОК»
Андрій КУЧКО

Оновлено: Вівторок, 26 грудня 2023 13:52
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Привітання з Різдвом та Новим 2024 роком!