Партнерство заради інновацій — Університет «КРОК»

Новини та події

Партнерство заради інновацій

21 грудня 2023 Новини та події

18 грудня 2023 року в Університеті «КРОК» відбулася важлива подія – зустріч із представниками компанії «MUK», офіційними дистриб'юторами Amazon в Україні. На цій зустрічі стало відомо про укладення стратегічного партнерства між Університетом та світовим гігантом електронної комерції – Amazon.

Університет «КРОК» відзначається своєю високою якістю освіти та постійною готовністю впроваджувати нові технології для підготовки студентів. Партнерство з Amazon відкриває нові горизонти для розвитку цифрової освіти в Україні.

Компанія «MUK», яка виступає офіційним дистриб'ютором Amazon в Україні, виступила посередником у цьому важливому партнерстві. У рамках угоди, Університет «КРОК» отримає можливість використовувати інноваційні хмарні технології Amazon Web Services (AWS) у навчальних програмах.

Студенти Університету відтепер матимуть можливість отримати практичний досвід роботи з передовими хмарними технологіями, що покращить їхню конкурентоспроможність на ринку праці. Впровадження AWS дозволить збільшити доступність інформаційних ресурсів та сприятиме розвитку нових інновацій у сфері освіти.

 

Пропонуємо фотозвіт до перегляду!

Презентація AWS Amazon для студентів // 18.12.2023Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Вівторок, 26 грудня 2023 16:42
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Партнерство заради інновацій