Слава Героям! — Університет «КРОК»

Новини та події

Слава Героям!

06 грудня 2023 Новини та події

06 грудня 2023 року КРОКівська родина зібралась разом в день державного свята – День Збройних сил України. Цей славетний день позначений невимовною скорботою та болем – наші захисники боронять країну від підступного агресора, віддаючи власне життя за її незалежність. Серед них і випускники нашого Університету, чиї імена увіковічені на Стіні пам’яті. 06 грудня на ній з’явилось ще одне ім’я Героя – Гноянченка Віталія Олександровича, випускника Фахового коледжу і Університету «КРОК», який загинув у населеному пункті Кліщіївка Бахмутського району. 

У колі родини, друзів, одногрупників, побратимів, студентів, співробітників та адміністрації Університету та Коледжу відбулось відкриття пам’ятної меморіальної дошки на честь вшанування Захисника України Гноянченка Віталія Олександровича. Цвіт нації, найміцніші та найсміливіші воїни виборюють свободу України, даючи відсіч країні-терористу. Таким був солдат зенітного ракетного взводу 4 штурмового батальйону, пілот дрону роти ударних дронів «Ахілес» Віталій Гноянченко. Йому виповнилося 28 років. З перших днів повномасштабної війни у нього не було ніяких сумнівів у тому, щоб йти захищати добровольцем Батьківщину.

Допоки ми живі — житиме пам’ять про наших героїв, які поклали життя, аби ми жили в мирній незалежній квітучій Україні. Вшанування їх пам’яті – це не просто наша шана і гордість за справжніх героїв, це наш святий обов’язок.

Оновлено: Четвер, 07 грудня 2023 14:43
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Слава Героям!