Освіта та бізнес: будуємо майбутнє разом — Університет «КРОК»

Новини та події

Освіта та бізнес: будуємо майбутнє разом

06 грудня 2023 Новини та події

04 грудня 2023 року відбулась неймовірна зустріч команди кафедри маркетингу та поведінкової економіки Університету «КРОК» з топ-менеджментом передової компанії ТОВ «Драйд Фудз».

Ця компанія, яка створює високоякісні м'ясні снеки під брендом «Обjerky» за оригінальною австрійською технологією, а також вражаючі креветкові чипси та шкварки, вразила своїм розумінням ринку та неперевершеним досвідом. Навіть в умовах війни компанія змогла збільшити обсяги продажів майже на 35% та успішно розпочати експорт. Їхній успіх є вражаючим прикладом того, як сильна команда може працювати в будь-яких умовах та досягати великих результатів. Генеральний директор Кирило Вячеславович Шиянов та завідувачка кафедри, д.е.н., професор Ірина Леонідівна Петрова, активно обговорювали плани та перспективи спільної роботи, розпочалась підготовча робота щодо підписання двох-сторонньої угоди про співпрацю.

Ця зустріч є втіленням ідеї, що освіта та бізнес повинні рухатися разом. Студенти мають можливість вивчати справжні кейси, а компанії отримують доступ до талановитих молодих фахівців.

Сучасна реальність вимагає тісного взаємодії між бізнесом та освітою. Така синергія може стати ключем до формування нової, ефективної генерації спеціалістів. Сьогоднішні студенти – це майбутнє України, і лише спільні зусилля можуть забезпечити їхню успішну кар'єру та внесок у розвиток нашої країни! КРОКуємо разом!

Оновлено: П'ятниця, 08 грудня 2023 18:28
Детальніше в цій категорії: « Екскурсія до Space production Слава Героям! »
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Освіта та бізнес: будуємо майбутнє разом