Відкрита лекція Олексія Корженка — Університет «КРОК»

Новини та події

Відкрита лекція Олексія Корженка

20 листопада 2023 Новини та події

Неймовірно цікаві змістовні кейси про бренди, корисні практичні поради для молодих маркетологів, щирі емоції та захоплення студентів виступом пана Олексія Корженка – це лекція про сучасні стратегії створення та розвитку бренду. Ділимося враженнями.

Відгуки студентів:

Котова Антоніна: Дуже вдячна Вам і пану Олексію за неймовірно цікаву лекцію! Я вдячна за можливість поставити питання і буду рада наступним зустрічам.

Білик Вєроніка: Хочу дуже подякувати за такий крутий досвід спілкування з сьогоднішнім гостем! Дуже багато цікавого дізналися, та ще й мали змогу задавати питання! Враження просто супер, хотілося б і ще таких лекцій з гостями такого високого рівня.

Ребекевша Костянтин: Мені сподобалася лекція пана Олексія. Мене захопили його аналіз кейсів. На лекція була неймовірна продуктивна дискусія. Олексій відкрив нові горизонти світу бренд-менеджменту. Лектор креативно показав як реальні кейси пов'язані з теоретичними концепціями.

Буга Владислав: Дякую Олексію за насичену цікавою і корисною інформацією лекцію. Я дізнався багато нового для себе – як працюють стартапи, як розвиток бренду може бути успішним. Особливо запам'яталися його порада бути добрим і відкритим до нового, щоб бачити можливості для розвитку.

Горбунов Олег: Сьогоднішня лекція мені дуже сподобалась, була супер цікавою. Я дізнався багато практичної корисної інформації про реалії бренд-менеджменту.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Відкрита лекція Олексія Корженка