3D Environment Artist з Plarium розкриває світ ігрової графіки — Університет «КРОК»

Новини та події

3D Environment Artist з Plarium розкриває світ ігрової графіки

03 жовтня 2023 Новини та події

Світ ігор набуває нових вимірів завдяки трендам, що існують в ІТ світі та популярності серед молоді напряму GameDev. З огляду на це було запрошено практикуючого спеціаліста – Гаркуша Катерина, яка займається створенням вражаючих ігрових середовищ у компанії Plarium. На лекції Катерина поділилася своїми враженнями, навичками та порадами, які лежать в основі процесу створення ігрової графіки.

Під час лекції Катерина розповіла про власний шлях в індустрії геймдеву, наділивши слухачів важливими порадами для тих, хто мріє розкрити свій творчий потенціал у створенні нових ігор, а також у світі графіки та дизайну ігор. Вона також поділилася деякими деталями своєї роботи в Plarium, розкриваючи певні моменти створення реалістичних ігрових світів та принципи роботи в команді ігрових розробників.

Захоплені слухачі отримали можливість задати свої запитання лекторові та обговорити актуальні теми індустрії геймдеву. Лекція виявилася джерелом натхнення та мотивації для багатьох молодих амбіційних художників та комп'ютерників - слухачі самостійно робили фото певних слайдів собі на телефони.

Події, подібні до відкритої лекції за цим напрямом, допомагають розвивати ІТ індустрію, у т.ч. безпосередньо геймдеву, в Україні та молоде покоління творчих індивідуалів до досягнення своїх висот, мрій, цілей.

Оновлено: Вівторок, 03 жовтня 2023 20:17
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » 3D Environment Artist з Plarium розкриває світ ігрової графіки