Щоденник Lviv Summer School 2023 - практичні заняття від активістів Коледжу — Університет «КРОК»

Новини та події

Щоденник Lviv Summer School 2023 - практичні заняття від активістів Коледжу

30 серпня 2023 Новини та події

22-23 серпня 2023 року студенти Коледжу – учасники Львівської літньої школи мали цікаві практичні заняття.

22 серпня практичне заняття провела завідувач юридичного відділення та відділення інформаційних технологій Фахового коледжу Університету «КРОК» – Каріна Цирин. Студенти створили нові проєкти та перевели попередні розробки в онлайн формат для реалізації в нашому Коледжі в проєкті ЕКО «ЛОТОС».

23 серпня практичне заняття для учасників школи провела менеджер із адміністративної роботи деканату Фахового коледжу, керівниця проєкту «Незламні» - Владислава Поливач. Студенти переглядали короткі відеоролики, вирізки з мультфільмів та тіктоку, після чого мали визначити екологічні проблеми, вказані у відео, та ідеї для їх вирішення.

Студенти також мали практичне заняття від доцента кафедри екології Харківського Національного автомобільно-дорожнього університету Юлії Калюжної на тему «Екологічний суд у справі «Зміна клімату в Україні та світі: причини, наслідки та рішення протидії». Студенти поділилися на групи, створили умовний суд (потерпілі, свідки, прокурори) і шукали аргументи та докази впливу зміни клімату відповідно до категорії людей.

Учасники літньої школи із задоволенням поєднують теоретичні та практичні заняття, створюють проєкти, реалізують власні задуми. Це дасть змогу більш ефективно впроваджувати необхідні екологічні ініціативи в освітній простір.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Щоденник Lviv Summer School 2023 - практичні заняття від активістів Коледжу