Щоденник Lviv Summer School 2023 - екскурсія до Львова — Університет «КРОК»

Новини та події

Щоденник Lviv Summer School 2023 - екскурсія до Львова

30 серпня 2023 Новини та події

20 серпня 2023 року студенти Фахового коледжу – учасники літньої школи Lviv Summer School 2023 з власної ініціативи їздили на екскурсію до Львова.

Під час прогулянки містом студенти оглянули копальню кави, де скуштували смачну львівську каву. Наживо побачили Національний оперний театр, який захоплює своєю красою й величчю.

Студенти також побували біля міської ратуші, на якій велично майорить державний прапор.

Храм святих апостолів Петра і Павла вразив учасників подорожі архітектурою й неперевершеними розписами стін. Звичайно ж студенти не змогли оминути львівських ласощів, а саме магазину шоколаду, який заворожував своїми цікавими шоколадними композиціями. Також учасники поїздки відвідали магазин Львівської карамелі, де на власні очі побачили, як створюються цукерки.

Історія – це пам'ять поколінь, тому будучи у Львові обов’язково потрібно відвідати історичну памʼятку – Личаківський цвинтар, на якому поховані видатні особистості. Студенти оглянули музей-заповідник, меморіал Героїв та вшанували памʼять воїнів, полеглих в російсько-українській війні. Завершення поїздки відбулося на площі Ринок, де студенти скуштували смачні львівські страви.

 

 

 

Оновлено: Середа, 30 серпня 2023 15:00
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Щоденник Lviv Summer School 2023 - екскурсія до Львова