Організаційні збори Університету «КРОК» I 2023 I — Університет «КРОК»

Новини та події

Організаційні збори Університету «КРОК» I 2023 I

29 серпня 2023 Новини та події

29 серпня 2023 року в актовій залі Університету «КРОК» вже традиційно початок навчального року ознаменувався проведенням організаційних зборів професорсько-викладацького складу та навчально-допоміжного персоналу. За цією багаторічною традицією в актовій залі зібралась КРОКівська родина.

Із доповіддю виступив президент Університету «КРОК» Лаптєв Сергій Михайлович, котрий привітав усіх присутніх з початком нового 2023-2024 навчального року, а також підбив підсумки Вступної кампанії 2023 року.

З початком нового навчального року привітала усіх пристуніх також і Людмила Іванівна Паращенко – співзасновниця Університету, директор Київського ліцею бізнесу, доктор наук з державного управління, Заслужений працівник освіти України».

З вітальним словом до всіх звернулися також ректор Університету Кучко Андрій Миколайович та перший проректор Літвін Наталія Миколаївна, а також проректор з науково-педагогічної роботи (юридична освіта), доктор юридичних наук, професор, Герой України, Заслужений юрист України Француз Анатолій Йосипович; Надзвичайний і Повноважний Посол України, проректор Університету «КРОК» з міжнародних зв'язків, завідувач кафедри міжнародних відносин та журналістики Ткач Дмитро Іванович; проректор з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Наконечна Наталія Василівна.

Під час організаційних зборів цього року було вручено нагороди ювілярам, Почесні грамоти, а також нову Відзнаку «Молодий управлінець».

Щиросердно вітаємо КРОКівців з початком нового навчального року, бажаємо нових професійних досягнень, наукових відкриттів та мирного неба! З вірою у Перемогу! З вірою у ЗСУ!

 

Оновлено: Вівторок, 29 серпня 2023 15:12
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Організаційні збори Університету «КРОК» I 2023 I