Євроінтеграція: забезпечення стійкого розвитку вищої освіти та суспільства в Україні — Університет «КРОК»

Новини та події

Євроінтеграція: забезпечення стійкого розвитку вищої освіти та суспільства в Україні

26 липня 2023 Новини та події

25 липня 2023 року відбувся кластерний захід з цифровізації та інновацій для суспільного розвитку – вебінар «Євроінтеграція: забезпечення стійкого розвитку вищої освіти та суспільства в Україні».

Метою заходу було поширення провідного досвіду та моніторингу результатів проєктів за напрямом Розвиток потенціалу вищої освіти, забезпечення синергії між проєктами, що працюють у певному кластері, просування тематичних пріоритетів Програми ЄС Еразмус+, зокрема якості, цифровізації та інклюзії.

До вебінару долучились близько 70 представників проєктів CBHE Програми ЄС Еразмус+, закладів вищої освіти та наукових установ.

Проєктну діяльність Університету КРОК, національного координатору проєкту Медіація: підготовка та трансформація суспільства (599010-EPP-1-2018-1-NL-EPPKA2-CBHE-JP- MEDIATS-Mediation: training and society transformation), висвітлили Андрій Лотарєв, директор ННІМО та Галина Богаченко, директор центру Міжнародних проєктів ННІМО. Вони презентували учасникам вебінару методи просування цінностей медіації у суспільстві в Україні, а також ознайомили партнерів з магістерською програмою з медіації у 3 ЗВО В Україні.

 

Висловлюємо щиру вдячність організаторам- Національному Еразмус+ офісові в Україні та Національним експертам з реформування вищої освіти Програми ЄС Еразмус+ спільно з Міністерством освіти і науки України!

Оновлено: Четвер, 27 липня 2023 09:23
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Євроінтеграція: забезпечення стійкого розвитку вищої освіти та суспільства в Україні