Лекція Марини Богун — Університет «КРОК»

Новини та події

Лекція Марини Богун

21 липня 2023 Новини та події

06 липня 2023 року до здобувачів ОП «Agile-технології розробки програмного забезпечення», ОР магістр, кафедри математичних методів та статистики Інституту інформаційних та комунікаційних технологій Університету «КРОК», завітала експертка з маркетингу та комунікацій, соціальна підприємиця Марина БОГУН.

Наша гостя має більше ніж 5-річний досвід впровадження та реалізації комунікаційних стратегій, понад 10 років досвіду в маркетингу, понад 6 років досвіду продажів. Під час війни розпочала новий проєкт соціального підприємництва для жінок ВПО з Луганщини, який дозволяє жінкам займатися улюбленою справою (в’язати) та бути економічно незалежними. Виготовлений товар продається на американському ринку. Магістр «Публічне управління та адміністрування» Українського Католицького Університету. Є учасницею програми «Академія Лідерства для розвитку» від Стенфордського Університету під керівництвом Френсіса Фукуями. Членкиня спільноти «Аспен-Київ». Має досвід розробки та впровадження успішних краудфандингових кампаній для соціальних ініціатив. Досвід впровадження і реалізації краудфандингових кампаній для аналітичного центру «Вокс Україна», проєкту «Ветерани будують», Seeds for Ukraine. Засновниця ГО «Фундація «Зростай», що фокусується на допомозі дітям і жінкам Луганщини, які покинули свої домівки через російську агресію. Співзасновниця проєкту «Дорога на Схід», який включав для себе бізнесові, культурно-просвітницькі ініціативи для сходу України до повномасштабної війни. Співачка, авторка пісень, акторка мюзиклу «Got to be free».

Марина розповіла здобувачами про досвід своєї проєктної діяльность та відповіла на питання здобувачів: Чи існує інститут репутації в проєктній діяльності? За якими параметрами оцінюється успіх проєкту?

Спікерка окреслила основні ідеї з Agille та висновки: люди та взаємодія важливіші за процеси та інструменти; працюючий продукт чи ідея важливіша за вичерпну документацію; співробітництво із замовником важливіше за погодження умов контракту; готовність до змін важливішша за проходження початкового плану. У ході зустрічі були розглянуті проєктні інструменти: особливості побудови комунікаційної стратегії; SWOT-аналіз; аналіз стейкхолдерів; Road map. Були обговорені питання лідерства та роботи в команді.

Марина розповіла здобувачам про важливість здатності відновлюватися після психологічних проблем, та повертатися до початкової форми після всіх челенджів життя – різілієнс. Цю якість можно розвивати так само, як і вчити мову або займатись спортом. В цілому зустріч з Мариною Богун пройшла насичено, інформативно та викликала зацікавленість у здобувачів ОП «Agile-технології розробки програмного забезпечення», за що ми всі вдячні нашій гості. Хотілось побажати всім вдалих проєктних рішень!

Оновлено: П'ятниця, 21 липня 2023 14:19
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Лекція Марини Богун