Здобувати освіту в Університеті «КРОК» - це зручно! — Університет «КРОК»

Новини та події

Здобувати освіту в Університеті «КРОК» - це зручно!

20 липня 2023 Новини та події

Шановні вступники!
Знайомимо вас зі спеціальностями та освітніми програмами і запрошуємо опановувати майбутню професію повністю дистанційно!

Вступ онлайн та дистанційна форма навчання відкривають широченні горизонти! Вивчайте цікаву спеціальність з будь-якого куточку країни, маючи лише доступ до комп’ютера та інтернету. Працюйте, подорожуйте, займайтеся улюбленими справами і, разом з тим, навчайтеся. Отримати диплом мрії стало ще простіше!

Переконайтесь, що здобувати освіту в Університеті «КРОК» - це зручно. Готові вчитися професійно, якісно та максимально безпечно дарувати людям радість подорожі, зустріч із новим і незвичайним, вміти брати на себе відповідальність, постійно пізнавати світ та самовдосконалюватися? Тоді освітня програма «Туризм» - саме для вас!

Туризм – мабуть, одна з небагатьох сфер суспільного життя, з якою так чи інакше стикається кожна людина. Але любити подорожувати – одне, а бути фахівцем у туристичній галузі – зовсім інше. А допоможе стати справжнім професіоналом в цій галузі - кафедра туризму Університету «КРОК».

Безоплатний демодоступ до навчальних курсів освітньої програми «Туризм» - це можливість ознайомитись з лекційним матеріалом в відеоформаті, практичними завданнями, тестовими питаннями. Переходь за посиланням та дізнайся більше про спеціалізації туристичної галузі.

А допоможе вам зрозуміти як користуватись системою для навчання та тестування он-лайн - Modular Object-Oriented Dynamic Learning Environment (Moodle) наша відеоінструкція.

Знайомся з різними курсами, та обирай свій напрямок!

Зацікавило? Реєструйся і ми допоможемо обрати твою майбутню професію.

Оновлено: Четвер, 20 липня 2023 20:19
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Здобувати освіту в Університеті «КРОК» - це зручно!