Зміни у законопроєктах України. Чому важливо звернути увагу саме на КРОК? — Університет «КРОК»

Новини та події

Зміни у законопроєктах України. Чому важливо звернути увагу саме на КРОК?

17 липня 2023 Новини та події

«28 червня у Верховній Раді було реєстровано два законопроєкти №9433 «Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо охорони психічного здоров’я та психологічної допомоги» та №9434 «Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо запровадження адміністративної та кримінальної відповідальності за надання психологічної допомоги особами, які не мають такого права та поширення недостовірної інформації про наявність у особи медичної освіти або лікарської спеціальності, права надавати психологічну допомогу».

У цьому законопроєкті також говориться про обов’язкову вищу психологічну освіту людини, яка хоче професійно і на законному рівні працювати та надавати психологічну допомогу, що дозволить врегулювати сферу надання психологічних послуг психологами та підвищити рівень якості послуг для споживачів. Також допоможе визнати поза законом тих фахівців, які здійснюють психотерапевтичне втручання без практичної професійної підготовки та тих фахівців, які завершили різної тривалості курси, втім не мають базової освіти, а від так кваліфікації психолога.

І на цьому хороші новини не закінчуються, 19 липня розпочинається Вступна компанія, прийом документів до Університету «КРОК», який є надійним та професійним вищим навчальним закладом кваліфікаційних спеціалістів та надає можливість отримувати як теоретичні, так і практичні знання і навички. Викладачі психології та професійні психологи проводять практичні курси на різноманітні психологічні теми, програма навчання акцентується на практичних знаннях, психологічних іграх і навчальних практиках. Не зволікайте часом, доєднуйтесь до нашої команди та крокуйте до професійної реалізації разом з КРОКом у рамках законів.

Оновлено: Четвер, 20 липня 2023 14:09
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Зміни у законопроєктах України. Чому важливо звернути увагу саме на КРОК?