єБюджет — Університет «КРОК»

Новини та події

єБюджет

17 липня 2023 Новини та події

Вступна кампанія 2023 року для вступу на спеціальності бакалаврату у самому розпалі. Із 1 липня 2023 року вступники формують електронні кабінети, щоб вже з 19 липня подавати заяви до омріяного (чи омріяних) закладів вищої освіти. Це зроблять випускники шкіл та коледжів, обираючи для себе будь-яку форму навчання: денну, заочну чи дистанційну.

Ми інформуватимемо Вас про перебіг вступної кампанії, і сьогодні зупинимося детальніше на можливостях для вступників на основі повної загальної середньої освіти до закладів вищої освіти на денну форму навчання. Університет «КРОК» пропонує цікаві спеціальності: Обирайте найкращу для Вас!

Увага сьогодні прикута до спеціальностей: «Право», «Комп’ютерні науки», «Психологія», «Маркетинг», «Туризм і рекреація». Саме на ці спеціальності (денна форма навчання) цьогоріч Ви можете спробувати свої сили (та результати НМТ чи ЗНО) на бюджет. Тоді конкурсний бал для вступу на основі повної загальної середньої освіти не може бути менше ніж 130 балів для спеціальностей: «Комп’ютерні науки», «Маркетинг», «Психологія», «Туризм і рекреація», не може бути менше ніж 140 балів для спеціальності «Право».

А «КРОК» чекає своїх студентів на всі освітні програми!

Оновлено: Вівторок, 18 липня 2023 08:35
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » єБюджет