Вдячність випускника гр. МА-19 (Олександр Лобур) — Університет «КРОК»

Новини та події

Вдячність випускника гр. МА-19 (Олександр Лобур)

11 липня 2023 Новини та події

Я, Лобур Олександр, випускник бакалавр ОП «Маркетинг» Університету «КРОК», хотів би висловити свою щиру подяку викладачам кафедри маркетингу та поведінкової економіки за надане якісне навчання, яке виявилося надзвичайно корисним для мене в моєму бізнесі.

Протягом чотирьох років навчання в Університеті, я отримав цінні знання і навички, які допомогли мені розуміти складності та важливі аспекти сучасного маркетингу. Я хочу підкреслити на скільки практичні були Ваші підходи до навчання. Ви не лише передавали теоретичні знання, але й стимулювали нас застосовувати їх у реальних ситуаціях. Ваші кейси, проєкти та взаємодія з реальними компаніями дали мені цінний досвід, який я зараз використовую в своєму підприємницькому житті.

Особливо хочу відзначити відданість та турботу викладачів про студентів. Ви завжди були готові відповідати на наші запитання, консультувати та підтримувати нас у нашому навчанні. Ваша підтримка була важливою для мого особистого і професійного розвитку.

Як випускник, я пишаюся тим, що маю можливість сказати, що був студентом кафедри маркетингу та поведінкової економіки Університету «КРОК». Я впевнений, що завдяки вашому наванню зможу використати свій потенціал і принести користь нашій, рідній Україні.

Оновлено: Середа, 12 липня 2023 14:56
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Вдячність випускника гр. МА-19 (Олександр Лобур)