Вступаєш до магістратури? Тоді, реєструйся! Додатково 12-14 липня — Університет «КРОК»

Новини та події

Вступаєш до магістратури? Тоді, реєструйся! Додатково 12-14 липня

11 липня 2023 Новини та події

Додаткова реєстрація для участі у єдиному фаховому вступному випробуванні (ЄФВВ) та/або єдиному вступному іспиті (ЄВІ) – для вступників, які не реєструвалися в основний період

КОЛИ? - з 12 до 14 липня 2023 року
ДЕ? – в Приймальній комісії, в кабінеті 315, з 10.00 до 16.00 особисто або дистанційно.

Реєстрація відбувається за допомогою взаємодії двох сервісів, роботу яких забезпечують Державне підприємство «Інфоресурс» та Український центр оцінювання якості освіти.

Що потрібно мати тим, хто прийде реєструватися в Приймальну комісію ОСОБИСТО:

  • документ, що посвідчує особу;
  • документ, що підтверджує інформацію про реєстраційний номер облікової картки платника податків, або документа, що підтверджує причину невнесення до анкети інформації про РНОКПП;
  • документ про здобутий ступінь вищої освіти;
  • фотокартку для документів (кольорову або чорно-білу) із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника; · медичного висновку за формою первинної облікової документації 086-3/о (у разі необхідності створення особливих (спеціальних) умов для проходження вступних випробувань).

Для успішної ДИСТАНЦІЙНОЇ реєстрації дійте за таким алгоритмом:

1. Сформуйте комплект сканованих або фотокопій реєстраційних документів:

  • заповненої заяви-анкети з інформацією для оформлення екзаменаційного листка;
  • документа, що посвідчує особу, зазначеного в анкеті;
  • документа, що підтверджує інформацію про реєстраційний номер облікової картки платника податків, або документа, що підтверджує причину невнесення до анкети інформації про РНОКПП;
  • документа про здобутий ступінь вищої освіти;
  • фотокартки для документів (кольорової або чорно-білої) із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника; · медичного висновку за формою первинної облікової документації 086-3/о (у разі необхідності створення особливих (спеціальних) умов для проходження вступних випробувань).

Заповнюючи заяву-анкету з інформацією, необхідною для оформлення екзаменаційного листка, потенційний магістр має вказати населений пункт (ознайомтесь з переліком населених пунктів, де буде проводитись ЄВІ та ЄФВВ, документ додається), у якому бажає пройти ЄВІ, ЄФВВ, і назву(-и) єдиного фахового вступного випробування (облік та фінанси, право та міжнародне право, економіка та міжнародна економіка, управління та адміністрування, політологія та міжнародні відносини, психологія та соціологія). Майте на увазі, що для проходження ЄФВВ можна вибрати тестування не більше ніж із двох предметних спрямувань.

2. Надішліть на електронну адресу [email protected] скановані або фотокопії реєстраційних документів.

  • Перш ніж надіслати лист, обов’язково перевірте правильність даних, які зазначили в заяві-анкеті.
  • В темі електронного листа вказуйте обов’язково - прізвище, ім’я, по батькові.

3. Отримайте скановану копію екзаменаційного листка.

Представник приймальної комісії перевірить наявність необхідних для реєстрації документів та правильність їх оформлення.
У разі успішної реєстрації вам буде надіслано скановану копію екзаменаційного листка на електронну адресу, зазначену вами в заяві-анкеті. Оригінал екзаменаційного листка зберігатиметься в приймальній комісії. Якщо в екзаменаційному листку ви виявите помилки, зверніться до приймальної комісії.
Оформлений екзаменаційний листок можна отримати особисто, звернувшись до приймальної комісії, або поштовим зв’язком, якщо ви зазначили про таку необхідність у заяві-анкеті.
Якщо екзаменаційний листок не надійшов на адресу, зазначену вами в заяві-анкеті, за два тижні до початку вступних випробувань, вступник має звернутися до приймальної комісії, до якої надсилав реєстраційні документи, для отримання відповідних роз’яснень.

ВСІМ!
Для кожного учасника, який отримав екзаменаційний листок, на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти створюють інформаційну сторінку «Кабінет учасника вступних випробувань до магістратури», доступ до якої здійснюється за номером екзаменаційного листка та РIN-кодом, зазначеним у ньому.

Нагадаємо, що цьогоріч для вступу до магістратури випробування відбуватимуться в комп’ютерному форматі.

Оновлено: Вівторок, 11 липня 2023 17:19
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Вступаєш до магістратури? Тоді, реєструйся! Додатково 12-14 липня