#проКРОК Олександра Машкова — Університет «КРОК»

Новини та події

#проКРОК Олександра Машкова

10 липня 2023 Новини та події

Всім привіт! Я студентка МЕН19-зн, Машкова Олександра. Чому «заочка» спитаєте? Тому що мені зараз 21 рік та я наполегливо працюю в автомобільній сфері. І бажаю всім наполегливо йти до своєї мети, досягаючи цілі, котрі ставите перед собою.

«КРОК» - це про сучасність дій та креативне мислення. Це про бажання та мотивацію. І якщо Ви в навчальних закладах минулого могли бачити «стару школу» - то викладачі кафедри управлінських технологій тобі відкривають очі на реальне сьогодення. Хтось замислювався, чому «КРОК ДО ЗІРОК»? Може просто рима? Чи гарний слоган? Ні! Це реально айсберг знань та можливостей, просто його треба побачити, і вчасно зрозуміти, а якщо не зрозумієте то Ваш «навчальний Титанік» піде до дна.

І люди, що кажуть, ой зараз війна, складно. А навчатись та працювати взагалі нереально, реально! Я відмінниця з дипломом молодшого спеціаліста, дипломом бакалавра з відзнакою, і я не зупиняюсь. Саме тому вступаю до магістратури і всіх запрошую! Адже, треба починати з себе, працювати і розвиватися, щоб незабаром допомогати зростати нашій країні!

Оновлено: Середа, 12 липня 2023 14:17
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » #проКРОК Олександра Машкова