Agile-менеджмент у підприємництві — Університет «КРОК»

Новини та події

Agile-менеджмент у підприємництві

10 липня 2023 Новини та події

Студенти групи МЕН/Agile-22м(в23) відзначилися неймовірною креативністю та підприємницьким потенціалом під час презентації своїх бізнес-планів у рамках дисципліни «Підприємництво. Власна справа». Студенти менеджери представили свої ідеї власних справ. Завдання полягало в тому, щоб продемонструвати свою здатність аналізувати ринкові тенденції, розробляти стратегії та пропонувати новаторські підходи до ведення бізнесу, у т.ч. його започаткування на стадії ідеї та пошук власної справи серед можливостей сучасного ринку.

Протягом семестру студенти плідно працювали над розробкою бізнес-ідеї, досліджували ринки, проводили аналіз конкурентів, розробляли стратегії залучення капіталу. Вони також вивчали сучасні підходи до управління проєктами та методології Agile, які стали ключовим елементом їхніх бізнес-планів.

В рамках презентації, студенти представили свої ідеї з різних галузей, включаючи виробництво, технології, екологію, медицину, соціальні ініціативи тощо. Презентації вразили аудиторію своєю професійністю та оригінальним підходом до вирішення сучасних проблем.

Agile дозволяє розбити процес на ітерації та працювати над проєктом у гнучкому режимі. Це дозволяє і менеджерам, і підприємцям швидко реагувати на зміни, вносити корективи до стратегії розвитку та пристосовуватися до ринкових умов.

Оновлено: Понеділок, 10 липня 2023 13:54
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Agile-менеджмент у підприємництві