Підсумкова атестація здобувачів-фінансистів Фахового коледжу! — Університет «КРОК»

Новини та події

Підсумкова атестація здобувачів-фінансистів Фахового коледжу!

14 червня 2023 Новини та події

6 червня 2023 року в авдиторії 305 Фахового коледжу Університету «КРОК» було проведено підсумкову атестацію студентів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» денної та заочної форм навчання. Захід відбувся у змішаному форматі, причому переважна більшість здобувачів були присутні на іспиті офлайн.

З побажанням якнайкращих результатів на початку події до здобувачів звернулася Ольга Миргородська, т.в.о. директора Коледжу. І студенти не підвели – всі 17 отримали позитивний результат у стінах улюбленого Коледжу. Атестаційна комісія у складі проф. Ігоря Румика, проф. Віктора Грушка та доц. Світлани Плетенецької відмітила високий рівень фахової підготовки здобувачів. Такий успіх досягнуто у непростих умовах сьогодення завдяки наполегливій праці студентів, неймовірній підтримці батьків, щоденній кропіткій роботі викладачів Циклової комісії з фінансів, банківської справи та страхування, керівництва та працівників деканату Коледжу. Особлива заслуга у гарних результатах, безперечно, належить кураторці групи – Галині Перепелиці, яка постійно була на зв’язку та своїми діями надихала студентів на досягнення кінцевої мети. Разом з тим, «драйвером» для студентів-заочників стала Ірина Вайнорес, завідувачка економічного відділення та відділення сфери обслуговування, від якої ними була отримана величезна підтримка!

Впевнені, що здобуття кваліфікації «фахового молодшого бакалавра» для здобувачів стане першим освітнім щаблем у здобутті вищої освіти із обраної спеціальності. Запрошуємо випускників продовжити навчання на освітній програмі «Фінанси, банківська справа та страхування» в Університеті!

Циклова комісія з фінансів, банківської справи та страхування

Оновлено: П'ятниця, 16 червня 2023 10:43
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Підсумкова атестація здобувачів-фінансистів Фахового коледжу!