Концерт для батьків студентів Коледжу — Університет «КРОК»

Новини та події

Концерт для батьків студентів Коледжу

29 травня 2023 Новини та події

Наприкінці травня в рамках фестивалю «КРОК» збирає друзів» до 31-ї річниці Університету «КРОК» відбувся концерт для батьків студентів Коледжу.

15 травня щорічно відзначається Міжнародний день сім'ї, символічно, що з цією датою збігається День народження Університету «КРОК». Багато років існує традиція, яку започаткували студенти Коледжу, – влаштовувати в цей час сімейні концерти. Останні три роки ми не мали можливості зібратися разом, тому цьогорічний концерт був особливо важливим.

Батьки активно відгукнулися на ініціативу студентів провести концерт: в залі не було вільних місць. На концерт завітали наші друзі: учні й викладачі з м. Васильків, представники шкіл-партнерів ЮНЕСКО.

Ведучими заходу були лідерки проєкту «Незламні», студентки й співробітниці деканату Коледжу: Доценко Надія і Поливач Владислава, а також випускник Коледжу Штак Владислав і його рідний брат, студент 1-го курсу Коледжу Штак Денис.

Концерт розпочався динамічним й граціозним виступом танцювального колективу «K-DANCE» Театру танцю Університету під керівництвом АліниГольцевої. Присутні насолоджувалися красивими пісенними композиціями від Вокальної студії Університету «КРОК» під керівництвом Валентина Янчарука, вражаючим поетичним Перформансом від Мистецької студії АртКЕПІТ та деканату Коледжу.

З привітальним словом до глядачів звернулися проректор із науково-педагогічної роботи (корпоративне управління), кандидат психологічних наук Наконечна Наталія Василівна, директор  Коледжу,кандидат економічних наук Сумбаєва Людмила Петрівна. Зі словами вдячності, побажаннями виступили батьки, бабусі й дідусі студентів Коледжу.

Завершився концерт спільним запальним танцем під відому композицію «Стефанія». Щиро дякуємо всім учасникам і організаторам концерту!

Оновлено: Понеділок, 29 травня 2023 18:18
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Концерт для батьків студентів Коледжу