Воркшоп «Брендинг дестинацій в Україні: як відповідь на виклики війни» для студентів спеціальності «Туризм» — Університет «КРОК»

Новини та події

Воркшоп «Брендинг дестинацій в Україні: як відповідь на виклики війни» для студентів спеціальності «Туризм»

29 травня 2023 Новини та події

16 травня 2023 року для студентів 1-3 курсів освітньої програми «Туризм» спеціальності «Туризм» відбувся практико-орієнтований захід – воркшоп «Брендинг дестинацій в Україні: як відповідь на виклики війни» під час проведення практики.

Спікер заходу – Растворова Марія Олександрівна – головний спеціаліст відділу промоцій Управління туризму і промоцій КМДА, доцент кафедри туризму Університету «КРОК».

Пані Марія розглянула поняття: бренд, туристичний бренд, брендинг, туристична дестинація; розкрила особливості брендингу туристичних дестинацій під час війни; продемонструвала логотипи міст України та країн світу. Доповідь супроводжувалась яскравою презентацію з графічним матеріалом.

Важливою частиною заходу стала його практична частина, коли кожний студент намагався аналізувати логотипи, висловлюючи свою думку. Саме ця частина викликала значне пожвавлення та шквал емоцій. Студенти демонстрували креативність, мотивованість, командну роботу. Найбільш активними студентами стали Крамаренко Микола, Нагайнікова Катерина, Лудчак Вікторія, Королишин Мар’яна, Кумейко Артем, Орел Яна, Лапенко Альбіна, Абросіна Анастасія, Кузьменко Ніна, Проценко Андрій, Острянська Альона. В кінці воркшопу студенти поділилися враженнями щодо участі у заході!

Модератор заходу Мелько Людмила Федорівна – завідувач кафедри туризму, щиро подякувала Растворовій Марії Олександрівні за професіоналізм, глибоке знання представленої тематики та всім учасникам за активність та глибоку зацікавленість!

Надзвичайно суттєвою стала думка Гаврилюк Світлани Павлівни – доцента кафедри туризму, щодо заходу, опублікована у чаті: «Цитуючи Антуанa де Сент-Екзюпері – «спілкування – це розкіш», з впевненістю хочу сказати: нашим студентам дуже пощастило навчатись у Марії Олександрівни брендингу та ознайомитись з унікальним досвідом розробки брендів міст України». Щиро дякуємо пані Світлані за такий доречний вислів!

* * *

Фрагменти відгуків студентів спеціальності «Туризм» про захід:
Лапенко Альбіна, 1 курс, ТУР-22:
Дякую за захід! Було дуже цікаво! Для мене навіть було незвичним, що логотипи можна ось так роздивлятися та таким шляхом шукати їхнє значення.

Крамаренко Микола, 2 курс, ТУР-21:
Захід мені дуже сподобався! Наприклад, раніше я дивився на ці зображення і все, не задумуючись, що може бути глибший сенс. Тепер буду по іншому сприймати логотипи. Щиро дякую!

Абросіна Анастасія, 3 курс, ТУР-20:
Хочу подякувати за цей захід, адже багато логотипів я не бачила або не розуміла. Дякую, що ми змогли їх розібрати та зрозуміти!

Кумейко Артем, 3 курс, ТУР-20:
Захід дуже сподобався! Перший раз так аналізую логотипи! Дуже дякую!

Королишин Мар’яна, 2 курс, ТУР-21:
Велике спасибі за такий цікавий захід! Дізналася багато чого нового: як і чому змінився бренд України, що знають про Україну у всьому світі, що таке брендинг туристичних дестинацій, як на це впливає війна…Дізналася, що логотипи не лише показують наглядну інформацію, а й несуть прихований сенс.

Щиро вдячна за можливість побувати на такому інформаційному заході!

Оновлено: Вівторок, 30 травня 2023 17:24
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Воркшоп «Брендинг дестинацій в Україні: як відповідь на виклики війни» для студентів спеціальності «Туризм»