Фестиваль «КРОК збирає друзів» — Університет «КРОК»

Новини та події

Фестиваль «КРОК збирає друзів»

25 травня 2023 Новини та події

Представники ННІ психології взяли участь у фестивалі «КРОК збирає друзів», що відбувся 20 травня 2023 року.

Запрошені гості, абітурієнти та їх батьки в ході освітнього нетворкінгу мали змогу дізнатися про освітні програми кафедри психології «Організаційна психологія» та «Екстремальна та кризова психологія», умови вступу та навчання. Никоненко О.В., заступник завідувача кафедри психології, доцент кафедри психології Університету «КРОК» та Лисенко О. П., менеджер з адміністративної діяльності презентували також практичні сертифікатні курси навчально-практичного психологічного центру «Крок за КРОКом», що діє на базі ННІ психології.

Студентки магістратури ННІ психології провели цікаві та пізнавальні психологічні майстер-класи та тренінги для відвідувачів фестивалю.

На тренінгу емоційної грамотності в трансакційному аналізі Аліни Берестовської учасники мали змогу вдосконалити навички вербального та невербального спілкування та розвинути власний емоційний інтелект.

В ході майстер-класу «Структура характеру в біоенергетичному аналізі» Кароліни Шпетної слухачі засвоїли техніки релаксації та прийоми мануальної терапії.

Й нарешті на майстер-класі «У пошуках щастя» Юлії Радченко учасники написали власну терапевтичну казку, що допомогла їм впоратися з негативними емоційними переживаннями та відчути себе щасливими.

Дякуємо всім учасникам за плідну роботу!

Чекаємо на наступні зустрічі!

Оновлено: П'ятниця, 26 травня 2023 18:32
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фестиваль «КРОК збирає друзів»