Майстер-клас від Смоян Ерміне – випускниці спеціальності «Туризм» — Університет «КРОК»

Новини та події

Майстер-клас від Смоян Ерміне – випускниці спеціальності «Туризм»

18 травня 2023 Новини та події

Велике щастя мати випускників, які діляться професійними родзинками з майбутніми фахівцями!

12 травня 2023 року випускниця спеціальності «Туризм» 2020 р. Університету «КРОК» Смоян Ерміне – партнер міжнародної холдингової компанії Advant, провела майстер-клас для студентів 1-3 курсів спеціальності «Туризм» в рамках практичної підготовки. Тема виступу «Специфіка користування туристичними базами при формуванні туристичних подорожей».

Відкрила захід Мелько Людмила Федорівна – завідувач кафедри туризму, яка представила Ерміне, подякувавши їй за активність щодо участі у заходах кафедри навіть після закінчення нашого закладу, в участі у групі випускників під час проходження акредитації у цьому році, коли працювала експертна комісія.

Ерміне отримала диплом з відзнакою і почала працювати у туризмі зразу ж після закінчення Університету, не дивлячись на те, що почалася пандемія, і туристична індустрія мала величезні проблеми. За ці роки випускниця набула значний професійний досвід і поділилася зі студентами своїми вміннями користуватися різними туристичними базами в режимі онлайн на конкретних прикладах, демонструючи навички підбору турів, вибору готелів та засобів пересування, даючи розумні поради.

Було надзвичайно цікаво спостерігати, як Ерміне вправно справляється з базами даних, гарно і швидко орієнтується на відповідних професійних платформах. Студенти слухали, затамувавши подих, ставили запитання.

На заході були також присутні працівники кафедри туризму, гості.

Щиро дякуємо Смоян Ерміне за професіоналізм, глибоку порядність, просвітницьку діяльність, відданість туризму та любов до рідного Університету та кафедри туризму! Щиро пишаємося та запрошуємо до подальшої співпраці!

Щиро дякуємо усім присутнім за участь у заході, активність та зацікавленість тематикою!

* * *

Фрагменти відгуків студентів спеціальності «Туризм» про захід:

Королишин Мар’яна, 2 курс, ТУР-21:
Майстер-клас мені дуже сподобався та зацікавив. Ерміне докладно розповіла як користуватися туристичними базами, як правильно купувати онлайн тури, як їх оформлювати та ін. Все було надзвичайно цікаво, інформативно та корисно. Спасибі за запрошення на цей чудовий майстер-клас!

Острянська Альона, 1 курс, ТУР-22:
Мені сподобалося, як Ерміне розповідала, все дуже цікаво та по суті. Дізналась, як правильно купувати тури онлайн та підбирати тури для туристів. Розповіла, де можна замовити автобус, машину та квитки на потяг… Я задоволена цим заходом. Дякую!

Кузьменко Ніна, 2 курс, ТУР-21: Спікер Смоян Ерміне дуже чітко та детально продемонструвала сайти туристичних баз, пояснила, як ними користуватися…Загалом захід сподобався, було б чудово ще запросити пані Ерміне.

Кумейко Артем, 3 курс, ТУР-20: Мені захід дуже сподобався. Спікер дуже зрозуміло подала інформацію. Я дізнався про те, що підбирати тури з туристичними базами дуже легко. Сподобалось, що Ерміне розказала про свій досвід роботи під час війни.

Оновлено: П'ятниця, 19 травня 2023 18:13
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Майстер-клас від Смоян Ерміне – випускниці спеціальності «Туризм»