«Шлях до подорожей»: професійна студія від xTrim.club — Університет «КРОК»

Новини та події

«Шлях до подорожей»: професійна студія від xTrim.club

17 травня 2023 Новини та події

Практична підготовка для студентів спеціальності «Туризм» триває!
11 травня 2023 року студенти стали учасниками професійної студії «Шлях до подорожей» від Туристичного клубу xTrim.club. Спікером виступив Місюра Сергій – керівник клубу.

Пан Сергій поділився історією створення клубу, концепцією розробки турів, підбору команди, власним досвідом щодо мандрівок.

Феєричне враження на студентів справила кількість організованих турів у понад 40 країн світу, які спікер відвідав зі своєю командою. Також важливо, що була акцентована увага на важливості формування у майбутніх фахівців з туризму відповідних загальних та професійних компетентностей, на важливості реклами у просуванні туристичного продукту, на значенні соцмереж.

Студенти із величезним захопленням слухали Сергія, тим паче, що він є молодою людиною, яка на власному прикладі продемонструвала, як можна успішно займатися туристичною діяльністю, коли є мотивація, бажання пізнавати світ і любов до туризму!

Такі зустрічі допомагають студентам краще зрозуміти специфіку своєї майбутньої професії та надихають на особистісний розвиток.

На заході були присутні студенти 1-3 курсів освітньої програми «Туризм», викладачі кафедри туризму.

Щиро дякуємо пану Сергію за приклад професійної майстерності, бажання ділитися досвідом, популяризувати туризм та запрошуємо до подальшої співпраці!

Щиро дякуємо Сокол Тетяні Георгіївні – доценту кафедри туризму за ідею проведення такого заходу, а Мелько Людмилі Федорівні за його організацію!

Дякуємо усім учасникам заходу!

***

Пропонуємо ознайомитися з частиною яскравих відгуків студентів про участь у заході:

Крамаренко Микола, 2 курс, ТУР-21:
Дуже цікава зустріч, дякую організаторам за те, що запросили, та пану Сергію за цікаву доповідь. Спікер ретельно поділився досвідом, як побудував свій власний бізнес, та відповів на всі поставлені запитання. Помітно, що Сергій дуже захоплений своєю роботою і надзвичайно полюбляє її. Вражений його особистістю і незвичайними ідеями, які пропонуються у турах.

Острянська Альона, 1 курс, ТУР-22:
Мені сподобався сьогоднішній захід. Я дізналась про туристичні маршрути Україною та по багатьох країнах світу. Наприклад, що в Бессарабії, коли врожай винограду, туристи можуть чавити ногами виноград під веселу музику. В Іспанії, якщо туристи не розуміють мову, іспанці пишуть на піску... Цікавий музей темряви… та ін. Мені було дуже цікаво почути такі речі. Нагайнікова Катерина, 3 курс, ТУР-20: Сергій поділився досвідом створення мандрівок та подорожами зі своєю командою однодумців. У такий час було важливо почути, що навіть під час війни він продовжував розробляти "подорожі Києвом"… Дав нам цікаві поради щодо того, як можна почати мандрувати країнами. Бардаш Денис, 2 курс, ТУР-21: Сергій дуже розумна людина, його цікаво слухати, а презентація була досить оригінальною, цікавою та конструктивною! Гарно організований виступ, всі слова були обдуманими та об'єктивними! Дуже радий, що побував на цьому заході, дякую пану Сергію та Людмилі Федорівні, яка його запросила. Королишин Мар’яна, 2 курс, ТУР-21: Доповідь про клуб та досвід у подорожах пана Сергія була надзвичайно цікавою та інформативною… Дуже рада, що мала змогу побувати на такому чудовому заході. Спасибі! Кузьменко Ніна, 2 курс, ТУР-21: Було видно, що пан Сергій захоплений своєю справою та обожнює подорожі. Доповідь була легкою для сприйняття, презентація надзвичайно структурна. Гарно організований виступ. Рада за можливість вислухати цікавого оповідача!!!

Оновлено: Середа, 17 травня 2023 10:53
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «Шлях до подорожей»: професійна студія від xTrim.club