Коледж долучився до майстер-класу із трафаретного графіті від Музею Майдану — Університет «КРОК»

Новини та події

Коледж долучився до майстер-класу із трафаретного графіті від Музею Майдану

11 травня 2023 Новини та події

06 травня 2023 року в Українському Домі відбувався крутезний майстер-клас із трафаретного графіті від відомого сучасного українського художника, автора графічного роману «ТАТО» та виставки «Мальована історія Майдану», Олександра Ком'яхова. До заходу долучились студентка Коледжу, лідерка студентського самоврядування Марина Лазаренко та активістка Студентської ради Коледжу Дар'я Іценко.

В рамках майстер-класу студенти також завітали на виставку «Ювілей небайдужості» та у стильному просторі проєкту за допомогою аерозольної фарби створювали яскраві малюнки у техніці графіті.

Під час майстер-класу разом із модератором Вікторією Бойко молодь дізналась про творчі ініціативи Майдану – Мистецьку сотню та «Мистецький Барбакан», учасником який теж був Олександр Ком'яхов.

Висловлюємо вдячність за підтримку у долученні студентів до чудового івенту Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Про ментора заходу:
Олександр Ком’яхов – ілюстратор, художник Музею Майдану, автор графічного роману «ТАТО» та виставки «Мальована історія Майдану». Один із художників Революції Гідності – у доробку митця багато ілюстрацій стосовно цієї історичної події Співпрацював із «Мистецьким арсеналом», проєктом «Лікбез. Історичний фронт», із фондом «Повернись живим», підрозділом «Вовки Да Вінчі» як художник і куратор культурно-освітніх проєктів. Співзасновник освітніх спільнот «Ілюстрактор» та «Comicsoda». Засновник проєкту «Україніка», який присвячено популяризації мілітарної історії.

 

Оновлено: Четвер, 11 травня 2023 16:37
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Коледж долучився до майстер-класу із трафаретного графіті від Музею Майдану