Клуб майбутніх лідерів: квітнева зустріч студентів — Університет «КРОК»

Новини та події

Клуб майбутніх лідерів: квітнева зустріч студентів

09 травня 2023 Новини та події

«Креативність, оригінальність та ініціативність» – тема клубу майбутніх лідерів, які беруть участь у програмі Education USA Ukraine – покращення м'яких навичок Teens` Skills-up Club. Зустріч відбулася в Коледжі наприкінці місяця.

 

Студенти зібралися на зустріч офлайн у Коледжі. Як говорив відомий художник Пабло Пікассо: «Натхнення існує, але знайти його можна тільки в процесі роботи». Учасники зустрічі підтвердили ці слова, опрацьовуючи матеріали заняття. Після ознайомлення з теорією студенти проявили свою творчість і оригінальність у практичних вправах. Наприклад, шукали відповіді на запитання: якби ви були настроєм, щоб це був за настрій? Якби були твариною, щоб це була за тварина? Якби уявили себе предметом, щоб це був за предмет?

Також майбутні лідери креативили, намагаючись скласти інструкцію до нестандартних завдань: як навчити рибок в акваріумі синхронному плаванню або як привчити мурах приносити їстівні ягоди. Зустріч пройшла в творчій, веселій атмосфері. Студенти показали вміння оригінально мислити й шукати креативні підходи до розв’язання завдань.

Координує проєкт заступник директора Коледжу з виховної роботи Новак О.М.

 

 

Оновлено: Вівторок, 09 травня 2023 17:37
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Клуб майбутніх лідерів: квітнева зустріч студентів